Ανακαλύπτοντας το «εγώ» και το «εσύ» μέσα από το «μαζί»

by George Portelli

1Δύο νέες ψυχολόγοι-ψυχοθεραπεύτριες, η  Ιωάννα Κορδαλή και η  Σοφία Τσιώρη, διοργανώνουν ένα σεμινάριο ψυχολογίας, διάρκειας τριών μηνών με τίτλο  «Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου».

Μέσα από συζητήσεις, δημιουργικές δραστηριότητες, ζωγραφική και θεατρικό παιχνίδι, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τον εαυτό τους, να συνδεθούν με τα συναισθήματά τους, να ανακαλύψουν και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

Ξεκινώντας από την δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου  το  συγκεκριμένο σεμινάριο,  δίνει τη δυνατότητα σε όσους το παρακολουθήσουν, μέσα από έναν κύκλο ομαδικών συναντήσεων ψυχικής αναζήτησης να μιλήσουν για τις σχέσεις, την οικογένεια, την εικόνα και τις προσδοκίες που έχουν από τον εαυτό τους.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η προσωπική ενδοσκόπηση του κάθε μέλους μέσα από τη δυναμική της ομάδας δίνοντας «χώρο» και χρόνο σε θετικές και αρνητικές πλευρές του εαυτού του να συνδεθούν. Μέσα από αυτή τη διαδικασία αναζήτησης το κάθε μέλος θα έχει την ευκαιρία να κατανοήσει συναισθήματα και σκέψεις που ενδεχομένως το ταλαιπωρούσαν για πολύ καιρό, να αγκαλιάσει αντικρουόμενες πλευρές τις προσωπικότητάς του, να ανακαλύψει τον εαυτό του…

logo Η αναζήτηση αυτή θα εξελιχθεί σε τρεις αυτοτελείς μηνιαίους κύκλους, ενώ οι συμμετέχοντες πριν την εισαγωγή τους στην ομάδα θα προετοιμαστούν σε μία ατομική συνάντηση με τις συντονίστριες.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Ιωάννα Κορδαλή, Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, 210 6126439 ή 6933349021, contact@ioannakordali.gr

Σοφία Τσιώρη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, 6942010767, sofiatsiori@gmail.com

You may also like

2 Σχόλια

Avatar
patricia papoutsis 07/05/2013 - 19:59

Kalhspera sas th wrea ta mou arese na shmetasxw alla den mporw na paravretw se shnanthsh giath menw sto exwteriko Australia pantws sas euxome na ta perasete omorfa!:).

Avatar
patricia papoutsis 07/05/2013 - 19:50

kalhspera sas th wrea ta mou erese na shmethxw alla den mporw na vretw se shnanthsh giath menw sto exwteriko Australia pantws sas euxome na ta perasete omorfa:)!.

Comments are closed.