Από σήμερα στην αγορά τα νέα Windows 8

Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες και επιλογές μέσα από νέες προσφορές και εφαρμογές, αλλά και μεγάλο εύρος εναλλακτικών προτάσεων σε hardware

Καταναλωτές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα Windows 8: ένα νέο όμορφο περιβάλλον εργασίας, καθώς και ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών μέσω της έναρξης λειτουργίας του Windows Store, το οποίο είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 1000 PCs και tablets με πιστοποίηση Windows 8.

Τα Windows 8 θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής σε δύο εκδόσεις, τα Windows 8 και τα Windows 8 Pro.
Για τους επιχειρηματικούς πελάτες, τα Windows 8 Enterprise προσφέρουν νέες δυνατότητες για βελτιωμένη παραγωγικότητα με λειτουργίες όπως το Windows To Go, το DirectAccess, και το BranchCache, καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια σε όλα τα σημεία, με λειτουργίες όπως το BitLocker και το AppLocker.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα προϊόντων Windows αποκτά και ένα νέο μέλος σχεδιασμένο για ARM-based tablets, τα Windows RT, τα οποία θα είναι προ-εγκατεστημένα σε νέες συσκευές.

Τα Windows 8 διαθέτουν τη νέα γρήγορη και ευέλικτη οθόνη εκκίνησης, η οποία προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση στις εφαρμογές και στο περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει περισσότερο, μόνο με ένα κλικ.

Διαθέτουν επίσης το νέο Internet Explorer 10, ο οποίος είναι ιδανικός και για χρήση σε συσκευές με οθόνη αφής, καθώς και ενσωματωμένες δυνατότητες cloud μέσω του SkyDrive.

Εκτός από τη γκάμα των νέων συσκευών που διατίθενται, οι καταναλωτές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους ήδη υπάρχοντες υπολογιστές τους.

Ενας νέος τρόπος αντιμετώπισης του υπολογιστή!

Η Microsoft είναι αισιόδοξη ότι το νέο λειτουργικό σύστημα θα κάνει τους χρήστες να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο να χειρίζονται τον υπολογιστή κι αυτός ο τρόπος θα τους αρέσει.

Σκοπός της Microsoft είναι να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν όλο και περισσότερα πράγματα με τις φορητές τους συσκευές, μακριά από τον σταθερό υπολογιστή τους.

Για το λόγο αυτό, παράλληλα με το νέο λειτουργικό σύστημα, η εταιρεία λάνσαρε και το Microsoft Surface, τη νέα ταμπλέτα με τα Windows 8.

Το νέο λειτουργικό σύστημα είναι πιο γρήγορο και πιο ασφαλές, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο χρήστης έχει συνδεθεί στο μενού ακόμα κι αν έχει παλαιότερο υπολογιστή.

Οι χρήστες που θα εγκαταστήσουν τα Windows 8 στον υπολογιστή τους που σήμερα τρέχει με Windows 7 θα δουν να ξεκινάει 40% πιο γρήγορα και να συνδέεται σε ασύρματο Wi-Fi μέσα σε 5 δευτερόλεπτα τη στιγμή που με τα Windows 7 χρειαζόντουσαν τουλάχιστον 15.

Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, οι καταναλωτές που σήμερα διαθέτουν υπολογιστές με Windows XP, Windows Vista ή Windows 7, θα μπορούν να κατεβάσουν τα Windows 8 Pro στην εκτιμώμενη τιμή των €29,99.

Πηγή: http://www.e-go.gr

You may also like