Αρώματα για Καλοκαιρινές βραδιές…

Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου συνδύαζα αρκετές εποχές και αναμνήσεις με μυρωδιές,  έτσι μου έμεναν πάντα έντονα χαραγμένες στην μνήμη μου περισσότερο με την αίσθηση του αρώματος αφήνοντας άλλοτε μια αύρα δροσιάς και άλλοτε μια γλυκιά χαρούμενη διάθεση…Τι είναι αυτό που κάνει ένα άρωμα ξεχωριστό και αναλλοίωτο όσα χρόνια και αν περάσουν; Πόσα αρώματα σας εντυπωσίασαν αλλά μετά τα ξεχάσατε; Γιατί κάποια μένουν κλασσικά και διαχρονικά και τα προτιμάμε χωρίς να έχουμε κανένα δισταγμό; Τρία αγαπημένα αρώματα που έχουν μείνει χαραγμένα στην μνήμη μου για πάντα…

Το Chloe Eau de Toilette είναι το καθημερινό άρωμα που δεν θα σε κουράσει ούτε θα σου δημιουργήσει πονοκέφαλο γιατί ανέβηκε ξαφνικά η θερμοκρασία και δεν αντέχεις ούτε να το μυρίσεις. Ως γνωστό η υγρασία και η ζέστη επιδρά στο να γίνονται πιο αισθητά και έντονα και φυσικά αυτό τα κάνει να μένουν με μεγαλύτερη διάρκεια στην μνήμη μας. Η αίσθηση καθαριότητας και απαλή μυρωδιά του ρόδου και της πούδρας χαρίζουν ανάλαφρη φρεσκάδα που σε ακολουθεί σε όλη την διάρκεια της μέρας νομίζοντας πολλές φορές πως είναι ένα με το δέρμα σου.

Πολλά χρόνια φορούσα το Comme des Garçons Rose Series 2 Red και ήταν αυτό που με συντρόφευε κάθε βράδυ τα καλοκαίρια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μείνει απαρατήρητο όπου και αν πας.. Έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα που σε μαγεύει και δημιουργεί την αίσθηση της δύναμης καθώς θα περνάς. Η πάπρικα, το βατόμουρο, το ροζ πιπέρι, το γεράνι και το μύρτιλο  σε ταξιδεύει μεθυστικά σε άλλες χώρες. Ήταν δύσκολο να το αποχωριστώ και να διαλέξω κάτι άλλο.

  Το νέο άρωμα που με εντυπωσιάζει είναι το 1957 της Channel καθώς δίνει μια διαφορετικότητα όπως όλα τα αρώματα της Channel. Με άρωμα πορτοκάλι, μόσχου, γιασεμί και μυρωδιές περγαμόντου σίγουρα θυμίζουν μόνο καλοκαιρινές διακοπές. Η μυρωδιά τους είναι διακριτική, αλλά σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν. Αρκεί ένα μικρό ψέκασμα στα κατάλληλα σημεία του σώματος για να αποκτήσουμε αυτή την αίσθηση φρεσκάδας.

Αν είστε από εκείνες τις γυναίκες που δεν συμπαθούν τα πολύ girly αρώματα και προτιμάτε τα φλοράλ ή φρουτώδη τότε είστε στη σωστή κατηγορία αρωμάτων που θα κάνουν να θέλετε όλο και περισσότερες σταγόνες να φρεσκάρουν τις ώρες σας και να δημιουργούν ευεξία.

You may also like