Βρήκαμε τα πιο αποτελεσματικά φυσικά, paraben free προϊόντα περιποίησης

Όλο και περισσότερες έρευνες στη βιομηχανία της ομορφιάς καταλήγουν στο ότι είναι καλό οι καταναλωτές να έχουν γνώση των συστατικών που περιέχονται στα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους και να αποφεύγουν τις βλαβερές συνθέσεις .

Natural product, vegan, paraben free , SLS/SLES free

-φράσεις που βλέπουμε όλο και πιο συχνά , μας έχουν κάνει να αναθεωρήσουμε όσα πιστεύαμε για τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούσαμε στο παρελθόν.

Εάν ψάχνετε λοιπόν το νέο σας σύμμαχο ομορφιάς που να πληροί όλες τις παραπάνω προδιαγραφές και θα σας κάνει να δείτε αποτέλεσμα από τις πρώτες χρήσεις, η λύση ακούει στο όνομα AHAVA.

Πρόκειται για τον beauty expert της Νεκράς Θάλασσας, του μεγαλύτερου φυσικού spaστον κόσμο. Με τη χρήση της επιστήμης και τη δύναμη της φύσης, προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που έρχονται να καλύψουν με ασφάλεια κάθε ανάγκη , ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος.

Με moto «χωρίς πρόσθετα, χωρίς περιττά, χωρίς απάτες. Πιστεύουμε στην ισορροπία μεταξύ φύσης και επιστήμης. Ρίξτε μια ματιά βαθιά μέσα στις φόρμουλες μας. Υπάρχουν πολλά που δεν θα βρείτε.» , έχει καταφέρει να κερδίσει το πολύ απαιτητικό κοινό που θέλει αποτελέσματα χωρίς τη χρήση βλαβερών συστατικών .

Στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων, θα βρείτε σίγουρα την ολοκληρωμένη σειρά που θα καλύψει τις ανάγκες σας .

Γιατί AHAVA ;

AHAVA στα εβραϊκά σημαίνει «αγάπη» και τι καλύτερο από το να αγαπήσουμε το σώμα μας. Τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν φροντίζουν μόνο το δέρμα μας, αλλά βοηθούν το δέρμα να το κάνει από μόνο του. Με πολυάριθμες πατέντες και αποκλειστικά συστατικά όπως το πολυβραβευμένο Osmoter ™ που περιέχεται σε όλα τα προϊόντα , «παντρεύουν» τις ευεργετικές ιδιότητες της Νεκράς Θάλασσας με την επιστήμη και τη σύγχρονη κοσμετολογία. Παράλληλα, η φιλοσοφία της εταιρίας δεν θα μπορούσε να μην συνάδει με την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της ισορροπίας μεταξύ φύσης και επιστήμης.

Follow us :

Facebook : https://www.facebook.com/ahavagreece/

Instagram: https://www.instagram.com/greeceahava/

Υ.Γ Θα ακολουθήσει σύντομα άρθρο με τα best sellers της AHAVA

You may also like