ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου @St.George Lycabettus

acropolisΤο St. George Lycabettus σας κάνει δώρο, για ένα τυχερό ζευγάρι, ένα πλουσιοπάροχο δείπνο, για την Ημέρα των Ερωτευμένων…

Το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι tete a tete με τον/την αγαπημένο/η σας στο πολυβραβευμένο εστιατόριο «Le Grand Balcon» στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό όπου ο Executive chef  Βασίλης Μήλιος , έχει δημιουργήσει ένα gourmet μενού ειδικά για εσάς

Cointreau Passion Menu

Welcome drink – Cointreau Fizz
*
Amuse Bouche – Σούπα θαλασσινών spicy harissa & ταρτάρ καπνιστού σολομού με σχοινόπρασσο
*
Ριζότο με χτένια & ζελεδάκια Cointreau
*
Τρυφερά σαλατικά με καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας μαριναρισμένο σε σαμπάνια με αποξηραμένες φράουλες & ξηρούς καρπούς
*
Φιλέτο μοσχαρίσιο γάλακτος με καπνιστή πάπρικα & καρδιές λαχανικών με πικάντικη σος.
*
Σοκολατένιες καρδιές με Cointreau και αποξηραμένα cranberries
*
Καφές & Pink Cupcakes

(75€ κατ’άτομο)

Απολαύσετε σαμπάνια και φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα Valrhona στο «La Suite Lounge» με το υπαίθριο τζάκι , πολλά κεριά και την φαντασμαγορική θέα στην Ακρόπολη και τη φωτισμένη πόλη !

Ο διαγωνισμός λήγει Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 23.59μμ. και ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί την  Παρασκευή μεταξύ 12.00-14.00μμ από το site The K-magazine. Ενδιαφέρεστε;

Κάντε λοιπόν Like στη σελίδα μας στο facebook  και στείλτε  μας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και email) στην ειδική φόρμα επικοινωνίας .

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1. Το The K-magazine (εφεξής «Ο διοργανωτής») και το ξενοδοχείο St.George Lycabettus διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου ένας τυχερός αναγνώστης της ιστοσελίδας www.k-mag.gr θα κερδίσει ένα δείπνο για 2 άτομα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Le Grand Balcon 
2.Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στον διοργανωτή και σττο ξενοδοχείο St.George Lycabettus  καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
3.Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, περιοχή), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
4.Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 23.59μμ. . Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.

5.Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στα στοιχεια που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παράδοση του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας του Διοργανωτή να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά ένα 24ωρο από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
7.Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα του The K-magazine στο facebook σε περίπτωση που είναι ανάμεσα στους νικητές.
8.Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Ο Διοργανωτής  διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική του ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
9.Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το The K-magazine διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
10.Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

 

You may also like