Δυναμικό smokey για τον Σκορπιό, από την Εύη Τσανάκα

7cf2dd7dd8db09eabd2e290ae77182f1Πριν λίγο καιρό σου μίλησα για έναν καινούργιο κύκλο που θα ξεκινήσουμε φέτος εδώ στο K-magazine. Και αυτός ο κύκλος είναι γεμάτος χρώματα, προτάσεις και δημιουργίες. Έτσι ξεκινάμε με εσένα Σκορπιέ μου. Που είσαι δυναμικός, μαχητικός, διεκδικητικός και λίγο εγωιστής (έλα τώρα, μεταξύ μας μιλάμε).
Και τι θέλει ένας Σκορπιός; Μα φυσικά να μην περνάει ποτέ απαρατήρητος. Ζητάς και οριακά απαιτείς, όλα τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω σου, γιατί μόνο έτσι νιώθεις καλά. Ζώδιο του νερού λοιπόν και αγαπημένο σου χρώμα, τι άλλο; Μα φυσικά το γαλαζοπράσινο. Η θάλασσα είναι το σπίτι σου. Και πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα για εσένα.

Ο,τιδήποτε περιέχει μέσα του το πράσινο και το γαλάζιο είναι δικό σου. Μια σκιά, ένα μολύβι, μια μάσκαρα σε αυτές τις αποχρώσεις μπορεί να σε κάνει να νιώθεις απλά ο εαυτός σου. Ο δυναμισμός σου που είναι ασυγκράτητος έρχεται να επισφραγιστεί με ένα smokey σε ένα τέτοιο χρώμα. Μη φοβηθείς το συγκεκριμένο μακιγιάζ στις μπλε ή ακόμα και τις τιρκουάζ εκδοχές του. Πρόσθεσε ανθρακί ή ακόμα και μαύρο μολύβι στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες για να τις τονίσεις και να χαρίσεις βάθος στο βλέμμα σου.
Το Midnight Blue μπορεί να αποδειχθεί τέλεια επιλογή για τις βραδινές σου εξόδους μιας και φέτος το μπλε έχει μπει πολύ δυναμικά στο χώρο του μακιγιάζ και θεωρείται από πολλούς (και συμπεριλαμβάνω και την αφεντιά μου), το καινούργιο μαύρο. Γενναιόδωρες ποσότητες μάσκαρα και απαλά χείλη, ώστε να μη βγει κραυγαλέο το συνολικό αποτέλεσμα είναι η φόρμουλα της επιτυχίας.
Η βιομηχανία της ομορφιάς και ειδικά του μακιγιάζ είναι τεράστια, οπότε σίγουρα θα βρεις, κάπου εκεί έξω το δικό σου αγαπημένο προϊόν για να επενδύσεις επάνω του.

Καλή επιτυχία!!!

Η Εύη Τσανάκα είναι αισθητικός, make-up artist και blogger και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ίδια εδώ

You may also like