Η νέα συλλογή γυαλιών Bottega Veneta είναι αυτό που έψαχνες το φετινό καλοκαίρι

Σε λίγες μέρες αποχαιρετούμε τον Μάϊο, υποδεχόμαστε τον Ιούνιο και το καλοκαίρι – που τόσο περιμέναμε – μπαίνει πια δυναμικά. Μαγιό έχεις, αντηλιακά θα πάρεις, με τα γυαλιά ηλίου όμως τι γίνεται; Γι’ αυτό δεν πρέπει να ανησυχείς αφού η νέα σειρά γυαλιών ηλίου Bottega Veneta, είναι αυτό που έψαχνες για το φετινό καλοκαίρι. Τα βασικά στοιχεία από τον πυρήνα του brand, όπως το διαχρονικό πνεύμα και το εκλεπτυσμένο στιλ, ερμηνεύονται από τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή Daniel Lee, με μια σύγχρονη προσέγγιση και μια ευγενική ευκολία.

ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ: Οι τολμηροί όγκοι, τα ιδιαίτερα σχέδια και τα προσεχτικά επιλεγμένα χρώματα, αλλά ταυτόχρονα οι έντονες γραμμές που έχει καθιερώσει ο Βρετανός σχεδιαστής, καθιστούν τα γυαλιά ηλίου του οίκου τα πιο απαραίτητα και πολυπόθητα για κάθε λάτρη της μόδας παγκοσμίως.

ΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ: Τα κλασικά σχήματα και οι cat-eye φόρμες στη γυναικεία συλλογή, επαναπροσδιορίζονται, αποπνέοντας ένα κομψό αλλά συγχρόνως ισχυρό αέρα μέσα από έντονα σχηματισμένες γωνίες. Επίσης οι πολυτελείς κοκάλινοι και μεταλλικοί σκελετοί διακοσμούνται από το ανανεωμένο minimal ντεκόρ, προσδίδοντας τον ορισμό της νέας urbanαισθητικής και δικαιολογώντας απόλυτα το hype που συνοδεύει τις δημιουργίες του οίκου τα τελευταία χρόνια.

Τα νέα γυαλιά ηλίου Bottega Veneta:

H συλλογή Bottega Veneta SS20 διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Photo credits:  INSTAGRAM @bottegaveneta

You may also like