«Η Πηνελόπη Δέλτα συναντάει το Μάγκα» μέχρι 1η Δεκεμβρίου

main_01._PINELOPI_DELTA_MAGASΓια λίγες παραστάσεις ακόμη θα παρουσιάζεται το έργο «Η Πηνελόπη Δέλτα συναντάει το Μάγκα», στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η Δέλτα είναι το κεντρικό πρόσωπο, η αφηγήτρια, μα και αυτή που κατευθύνει το έργο σαν αόρατη δύναμη. Σταματάει, συνεχίζει και αλλάζει την πλοκή. Κεντρικά πρόσωπα μια οικογένεια Ελλήνων της Αλεξάνδρειας, σαν την δική της. Μέσα από την καθημερινότητα τους περνάει όλες τις μεγάλες ιδέες για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, την ισότητα για να καταλήξει στο κεντρικό θέμα του έργου που είναι ο Μακεδονικός αγώνας.

Το ιδιοφυές εύρημα της Δέλτα είναι πως όλα αυτά περνούν και μέσα από τα μάτια του Μάγκα, του σκύλου της οικογένειας. Αυτός είναι ο σύντροφος της Πηνελόπης και γι’ αυτό όλα λέγονται με χιούμορ, εξυπνάδα και χωρίς σοβαροφάνεια. Γέλιο και συναίσθημα πάνε χέρι-χέρι μα πάνω απ’ όλα λάμπει η αγάπη της Δέλτα για την Ελλάδα.

«Η Πηνελόπη Δέλτα συναντάει τον μάγκα» είναι μια παράσταση που μας αφορά όλους. Δεν είναι ένα έργο μόνο για παιδιά, αλλά είναι ένα έργο που οπωσδήποτε πρέπει να δουν και τα παιδιά. Θυμίζει τις αξίες που πάντα χαρακτήριζαν την Ελλάδα και είναι εποχή να τις ξαναθυμηθούμε.

Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 11:30. Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος . Ακόμη, τηλεφωνικά στο 212 2540300, στοwww.theatron254.gr και στα καταστήματα Public.

Πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Μακαλιάς και Κρατερός Κατσούλης….

You may also like