Η Aqua Vista Hotels συστήνει την Aqua Gallery

Με στόχο την προβολή του ελληνικού πολιτισμού σε κάθε του έκφανση η Aqua Vista Hotels φέτος συστήνει έναν ολοκληρωμένο χώρο Τέχνης που αποσκοπεί στην ανάδειξη Ελλήνων καλλιτεχνών και του έργου τους. Ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο, ακολουθώντας τη λογική των ξενοδοχείων, η Aqua Gallery δεν θα μπορούσε παρά να φιλοξενείται στο Art Hotel, ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στις τέχνες όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του.

Το Art Hotel αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της Τέχνης, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους περιτριγυρισμένοι από σημαντικά έργα σε ένα περιβάλλον όπου οι συζητήσεις γύρω από τα καλλιτεχνικά δρώμενα κυριαρχούν. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου όπου στεγάζεται η Aqua Gallery θα παρουσιαστούν τη φετινή σεζόν τρεις ομαδικές εικαστικές εκθέσεις με την πρώτη να εγκαινιάζεται την Κυριακή 7 Μαΐου, στις 19.00.

Με τίτλο «From Athens to Santorini: Greeks artists’ trips» η πρώτη έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον χώρο Τέχνης Ηώς και την ιστορικό Τέχνης και επιμελήτρια Μαρίνα Κανακάκη. Μια πλειάδα Ελλήνων καλλιτεχνών θα παρουσιάσουν αντιπροσωπευτικά έργα τους που θα παρασύρουν τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι στα μονοπάτια της σύγχρονης ελληνικής εικαστικής σκηνής.

Τον Ιούνιο του 2017 η Aqua Gallery συνδιοργανώνει με την ΕPsilon Art Gallery την ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Η Τέχνη Ταξιδεύει…», την οποία επιμελείται η ζωγράφος Εύη Παντελέων. Έργα 23 Ελλήνων ζωγράφων, τα περισσότερα από τα οποία δημιουργήθηκαν για τη συγκεκριμένη έκθεση παρουσιάζονται στο κοινό αναδεικνύοντας τις θετικές προεκτάσεις της Τέχνης για τη ζωή όλων μας. Διαφορετικές τεχνοτροπίες και καλλιτεχνικά ύφη συναντώνται σε μια γιορτή για τη ζωγραφική σηματοδοτώντας την αρχή του καλοκαιριού.

Η τρίτη και τελευταία για τη φετινή σεζόν ομαδική έκθεση που φέρει τον τίτλο «Think of Me» διοργανώνεται από τον Δημήτρη Λαζάρου υπό την επιμέλεια του Κωνσταντίνου Βαφειάδη. Τα έργα μας καλούν να ξεφύγουμε από Εγώ και να σκεφτούμε την ύπαρξή μας ως Άλλος αναζητώντας τις διαστάσεις της συνείδησής μας και της ψυχολογικής μας πραγματικότητας.

Οι εκθέσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της πλατφόρμας εικαστικών δράσεων #Restart που ενοποιεί χώρους πολιτισμού της Αθήνας και των ελληνικών νησιών και την οποία συντονίζει η γλύπτρια και Art Manager της Aqua Vista Hotels Κέλλυ Αθανασιάδου

You may also like