Η Rare Beauty έρχεται στα Sephora Ελλάδας την 1η Ιουλίου

Η Selena Gomez γιορτάζει την ομορφιά με την κυκλοφορία της μάρκας μακιγιάζ της, Rare Beauty, αποκλειστικά διαθέσιμη στη Sephora… με την παγκόσμια κυκλοφορία να γίνεται την 1η Ιουλίου.

Το πάθος της Selena για τα προϊόντα ομορφιάς γεννήθηκε σε νεαρή ηλικία, από τη στιγμή που κάθισε στην πρώτη της καρέκλα μακιγιάζ. Κατά τα τελευταία τρία χρόνια, διοχέτευσε την αγάπη της στην ανάπτυξη της Rare Beauty. Ήθελε να δημιουργήσει ένα εμπορικό σήμα ομορφιάς. Στόχος της να υπερβαίνει τα φυσικά προϊόντα, βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται αυτοπεποίθηση… Και γιορτάζει αυτό που τους κάνει μοναδικούς. Η Selena συζητά ανοιχτά τον «μύθο της ομορφιάς» και τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που έχει θέσει η κοινωνία και είναι αδύνατο να επιτευχθούν. Δημιούργησε τη Rare Beauty για να αμφισβητήσει τον μύθο της ομορφιάς της φυσικής τελειότητας. Χρησιμοποιεί το μακιγιάζ ως ένα εργαλείο για να γιορτάσει ό, τι κάνει τους ανθρώπους να είναι διαφορετικοί. Φυσικά και να φτάνουν σε έναν τόπο αγάπης και αποδοχής προς τον εαυτό τους.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσω προϊόντα ομορφιάς που όχι μόνο έχουν υπέροχη αίσθηση… Αλλά και τιμούν αυτό που κάνει κάθε έναν από εμάς σπάνια.

Selena Gomez, Ιδρυτής και Δημιουργός της Rare Beauty

Τι περιλαμβάνει η Rare Beauty;

Τα προϊόντα Rare Beauty έχουν σχεδιαστεί για την καθημερινή αυτοέκφραση. Κάθε προϊόν έχει μια μοναδική αισθησιακή ιστορία. Από την ίδρυσή της, η Selena συμμετέχει σε κάθε βήμα ανάπτυξης του προϊόντος. Είτε δοκιμάζει κάθε προϊόν είτε αναπτύσσει ένα σχέδιο για το πρώτο Blot & Glow Touch-Up Kit που είναι βολικό για μεταφορά. Η Selena έχει επηρεάσει κάθε πτυχή. Το Perfect Stroke Matte Liquid Liner της Rare Beauty είναι εμπνευσμένο από έναν καλλιγράφο και αποτελείται από περισσότερες από 1000 μεμονωμένες τρίχες. Τα προϊόντα δέρματος περιλαμβάνουν το Always An Optimist Illuminating Primer, Always an Optimist 4-in-1 Mist, και το Liquid Touch Weightless Foundation & Liquid Touch Brightening Concealer. Είναι διαθέσιμα σε 32 αποχρώσεις.

Η μάρκα κυκλοφορεί επίσης το With Gratitude Dewy Lip Balm σε οκτώ αποχρώσεις… Την κρέμα Lip Souffle Matte Lip σε 12 αποχρώσεις… Το Positive Light Liquid Luminizer σε οκτώ αποχρώσεις…Το Soft Pinch Liquid Blush σε οκτώ αποχρώσεις (τέσσερις δροσερές και τέσσερις ματ)…Το Brow Harmony Pencil & Gel και τρία εργαλεία.

Από το πρώτο προϊόν της Rare Beauty που πωλείται, ένα ποσοστό όλων των πωλήσεων, καθώς και τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται από τους εταίρους, θα αφιερωθούν στο Rare Impact Fund. Ένα fund που αποσκοπεί στην αύξηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας. Το ταμείο Rare Impact Fund ανακοίνωσε πρόσφατα έναν φιλόδοξο στόχο να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών . Στχόςο του να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ελλείψεων στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας για τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες… Γεγονός που θα το κάνει ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά ταμεία για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας από μια εταιρική οντότητα.

You may also like