#Ινσταντανε2015 @Gallery Ζουμπουλάκη

Μετά την θετική ανταπόκριση που είχε το #Ινσταντανε2014, η Γκαλερί Ζουμπουλάκη, επανέλαβε την ιστορία εισπράττοντας τις καλύτερες κριτικές για ακόμη μια χρονιά.

6a

Νίκος Αλιάγας

Η γκαλερί που κοσμεί την πλατεία Κολωνακίου άνοιξε τις πόρτες της το απόγευμα της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου εγκαινιάζοντας το #Ινσταντανε2015.

5a

Θοδωρής Ζουμπουλάκης

Πρόκειται για μια έκθεση φωτογραφίας 21 επαγγελματιών και ερασιτεχνών φωτογράφων με στόχο να σαγηνεύσουν το Αθηναϊκό κοινό με τις ενδιαφέρουσες λήψεις τους. Τα καρέ που παρουσιάζονται αποτελούν ένα δείγμα από αυτή την «τυχαία μορφή ομορφιάς» που χαρακτηρίζει τον ‘κόσμο’ των social media. Η εν λόγω έκθεση απαρτίζεται από φωτογραφίες καθημερινών στιγμιότυπων που όμως έχουν τη δική τους αισθητική και ποιητική αξία παρότι τραβήχτηκαν μέσα σε μια σύντομη τυχαιότητα.

Μεταξύ των φωτογράφων που πήραν μέρος στο φετινό #Ινσταντανε ήταν οι: Σταμάτης Αθανασουλας, Νίκος Αλιάγας , Φώτης Βαλλάτος, Νίκος Βατόπουλος, Μαρίνα Βερνίκου, Κώστας Βογιατζής (aka yatzer), Μαρία Γιαννα, Θοδωρής Ζουμπουλακης, Χρηστος Θηλυζας, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Αντιγόνη Καψάλη, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κορδακης, Μαριον Κουμπουρη, Βασιλης Μαραγκός, Νικόλας Μάστορας, Βένια Μπεχρακη, Φαίδων Παπαμιχαήλ, Βαγγέλης Πατεράκης, Μανούσος Χαλκιαδάκης.

10a

Κώστας Βογιατζής (aka yatzer)

Το “παρών” στη λαμπερή εκδήλωση έδωσαν άνθρωποι της τέχνης και της πολιτικής σκηνής, μεταξύ αυτών ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, Θάλεια Προκοπιου, Χρύσανθος Πάνας, Έλενα Σύρακα και πολλοί ακόμη που θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους δημιουργούς.
guests

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στην έκθεση και είχαν ως hastag #Ινσταντανε2015 και #ZoumboulakisGalleries θα αναρτηθούν και στο instagram.

Η έκθεση #Ινσταντανε2015 θα είναι στη διάθεση του κοινού από τις 15 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου .

You may also like