Τα παράπονα των ανδρών επειδή δεν καταλαβαίνουν ΠΟΤΕ τις γυναίκες

17859bed22ba0140516629429715497aΟι γυναίκες γνωρίζουν την τέχνη του να λένε ή να κάνουν πράγματα αφήνοντας τους άνδρες άφωνους . Όχι απαραίτητα επειδή εντυπωσιάστηκαν, απλά γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τι τις οδήγησε να εκφραστούν έτσι…

1. Λέτε ότι όλα είναι καλά, όταν δεν είναι
Έχετε κατεβάσει το κεφάλι στα τρία μέτρα και συνεχίζετε να λέτε ότι δεν τρέχει τίποτα. Ο άνδρας δεν καταλαβαίνει το σαρκαστικό ύφος ούτε αποκωδικοποιεί τις λέξεις.. Δεν ξέρει ότι είστε θυμωμένη μαζί του. Και όταν το ανακαλύπτει, αυτός εμβρόντητος ρωτά : “Μα γιατί δεν το είπες;” Θα σας εξηγήσουμε, κύριοι . Μερικές φορές μόνο μετά από έναν καβγά, είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε. Είναι συνεπώς προτιμότερο να κλείσουμε το στόμα μας( ναι, είναι αλήθεια ) και όχι να επιδεινώσουμε την κατάσταση. Μερικές φορές, επίσης , είναι επειδή είναι πάρα πολύ λυπηρό να μιλήσει κανείς. Μια άλλη εξήγηση; Μερικές φορές, δεν έχουμε να πούμε τίποτα παραπάνω. Εμείς γκρινιάζουμε, επειδή απλά αυτό θέλουμε να κάνουμε.

2 . Φοράτε ψηλά τακούνια για το βράδυ και στη συνέχεια παραπονιέστε για τα πονεμένα πόδια
Φοράμε τακούνια, επειδή γνωρίζουμε ότι επιμηκύνει τα πόδια μας, για να μας βρίσκετε πιο θηλυκές, επιθυμητές..Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι πονάμε. Και δεν βλέπω το λόγο γιατί θα πρέπει να υποφέρουμε σιωπηλές…

3 . Ρωτάτε : “Πώς με βρίσκεις με αυτό το φόρεμα ; ” και εκνευρίζεστε γιατί η απάντηση δεν είναι : “Είσαι φανταστική, ποτέ δεν ήσουν ωραιότερη.”
Αν σας κάνουν την ερώτηση, γιατί ξέρουν από πριν ότι δεν τους ταιριάζει τόσο το φόρεμα. Αν είμαστε σίγουρες για την επιλογές μας, δεν χρειαζόμαστε τη γνώμη σας. Είναι παράλογο, αλλά όταν επιβεβαιώνετε αυτό που σκεφτόμαστε, μας τρελαίνει. Σιγά μην έχουμε ανάγκη τη γνώμη σας, για να το ξέρουμε!

4.Ανοίγετε την ντουλάπα που ξεχειλίζει και μιξοκλαίγεστε:
“Δεν έχω τίποτα να φορέσω”. Το να έχετε κάτι να βάλετε δεν είναι συνώνυμο με το να έχετε όλα τα ρούχα που κυκλοφορούν. Είναι πιο λεπτό το ζήτημα, Θέλουμε ΤΟ ΡΟΥΧΟ που θα ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με τη διάθεσή μας. Κι από τη στιγμή που όλα είναι μπερδεμένα στο κεφάλι μας, πιστέψτε μας, απέχει από το να ξεκαθαριστεί το τοπίο….

c3fc95d4dd602a0ef5c218ebf2dfb6ac5. Αρνείστε να παραγγείλετε επιδόρπιο για εσάς, αλλά τρώτε αυτό του διπλανού σας:
Το ίδιο ισχύει και για τις πατάτες . Απλά θεωρούμε ότι αυτό του διπλανού μπορεί να έχει λιγότερες θερμίδες (!!!!!). Ναι , ξέρουμε, είναι ανόητο….

6. Μας κατηγορείτε ότι δεν σας προσέχουμε αρκετά κι εκνευρίζεστε όταν δεν έχετε αυτό που θέλετε:
Οι γυναίκες είμαστε αντιφατικές, αυτό είναι γνωστό : μας αρέσει να θέλετε να πιστέψετε ότι εσείς αποφασίζετε σε ποιο εστιατόριο θα φάμε, αλλά μας κάνει εντύπωση όταν φέρνετε ινδικό φαγητό, ενώ επιθυμούσαμε ιταλικό.

7. Κάνετε 18 ​​πράγματα ταυτόχρονα:
Ο άνδρας είναι single- tasking. Είναι επικεντρωμένος σε αυτό που κάνει, είναι της κατηγορίας ” εδώ και τώρα “. Οι γυναίκες θα καταφέρουν με ταχυδακτυλουργίες να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα . Δεν καταλαβαίνουν οι άνδρες, γιατί το κάνουμε αφού μας εξουθενώνει, κι εμείς επίσης.

Πηγή: εδώ

You may also like