Κορυφαία σουηδικά outdoor brands παρουσιάζουν τις νέες συλλογές τους στο 48 Urban Garden

Πριν από λίγες μέρες, τα κορυφαία brands του σουηδικού ομίλου Fenix Outdoor,  παρουσίασαν τις νέες τους συλλογές για τον χειμώνα 2021, στο 48 Urban Garden.Πρόκειται για τις εταιρείες Fjällräven, Hanwag, Primus και Royal Robbins.

Τα brands

Από τη νέα συλλογή της Fjällräven, της πρωτοπόρου μάρκας ρουχισμού και εξοπλισμού για δραστηριότητεςστη φύση ξεχωρίζουν 3 στοιχεία. Αρχικά, το ύφασμα Pine Weave που βρίσκουμε στις εμβληματικές back packs Tree-Kånken, με βάση το ξύλο πεύκου από πιστοποιημένα δάση της Σουηδίας. Δεύτερον την ποικιλία από διαφορετικά είδη μαλλιού. Και τρίτον, το νέο Expedition X-Lätt Jacket από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, που εμπλουτίζει τη συλλογή 1974 Expedition.

Η Hanwag είναι πρωτοπόρος εταιρεία υποδημάτων ορειβασίας και πεζοπορίας από το 1921. Φέτος γιορτάζει 100 χρόνια και 1 δισεκατομμύριο βήματα στη φύση. Μας παρουσίαζει παρουσιάζοντας  τις μπότες Torsby GTX για το βουνό και Banks Snow GTX για το χιόνι… Ειδικά σχεδιασμένες για όσους λατρεύουν τις εξορμήσεις στη φύση.

Η Primus, που προσφέρει εδώ και 128 χρόνια λειτουργικά προϊόντα για μαγειρική στη φύση, διαθέτει μία ευρεία γκάμα από συσκευές και σκεύη από ανοξείδωτο ατσάλι. Συνδυάζουν ανθεκτικότητα και design. Στη νέα της συλλογή, ξεχωρίζει τοπαγούρι-θερμός Klunken και το εύχρηστο stove Primus Lite+… Που κάνει ακόμη πιο εύκολη την μαγειρική στη φύση.

H Royal Robbins

…δημιουργεί ποιοτικά ρούχα για τη φύση αλλά και την πόλη, από το 1968. Φέτος, ξεχωρίζουν το παντελόνι Alpine Mtn Pro, ιδανικό για πεζοπορία και ορειβασία… Η σειρά πουλόβερ Sweater Craft από ανακυκλωμένο πολυεστέρα από πλαστικά μπουκάλια για τις γυναίκες και τα πουλόβερ από μαλλί merino για τους άνδρες. Επίσης, βρίσκουμε το Switch form Insulated Jacket, το πιο ζεστό μπουφάν της μάρκας… Αλλά και τη σειρά Venture Layer™, που προτείνει ένα νέο σύστημα layering που εξασφαλίζει την καλύτερη προστασία μας από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Πιστές στο όραμά τους… Οι 4 κορυφαίες Σουηδικές μάρκες ρουχισμού και εξοπλισμού για δραστηριότητες στη φύση, συνεχίζουν να αναζητούν νέους βιώσιμους τρόπους για τη δημιουργία διαχρονικών και λειτουργικών προϊόντων για όσους αγαπούν τη φύση. Παράλληλα εμπνέουν συνεχώς τους ανθρώπους να απολαμβάνουν, να εξερευνούν και να προστατεύουν τη φύση.

Επισκεφθείτε: www.fjallraven.com, www.hanwag.com, www.primusequipment.com, www.royalrobbins.com/

You may also like