Λέμε ΝΑΙ στο βερνίκι χωρίς λάμπα!

Για πολλά χρόνια, το ημιμόνιμο βερνίκι είχε μπει στην μηνιαία μου ατζέντα. Δυο φορές το μήνα, είχα ραντεβού για νύχια (μακραίνουν πολύ γρήγορα στη δική μου περίπτωση) για να ανανεώσω το χρώμα, το οποίο και κυμαινόταν κάπου στο μαύρο και στις πιο σκούρες αποχρώσεις της υπόλοιπης παλέτας. Με ένα διάλειμμα κάπου στους τρεις μήνες το χρόνο, όλο το υπόλοιπο διάστημα, τα νύχια μου ήταν μονίμως «καλυμμένα».

Αυτό δεν είναι ένα άρθρο που θα μιλήσει για τα αρνητικά ή επιβλαβή αποτελέσματα που φέρνει ή δεν φέρνει το ημιμόνιμο μανικιούρ στα νύχια μας, αλλά για τα θετικά της επιστροφής στο παραδοσιακό (καθόλου φτωχό, μα όντως τίμιο) βερνίκι.

1. Εύκολη εφαρμογή…Μπορείτε να το εφαρμόσετε όποια στιγμή της ημέρας και της εβδομάδας θέλετε, και κυρίως στην άνεση του σπιτιού σας (και του καναπέ σας), μιας και δεν απαιτεί κανένα μηχάνημα ή άλλον επαγγελματικό εξοπλισμό.

2. “Ανώδυνη” αφαίρεση…Μπορείτε να το αφαιρέσετε εξίσου εύκολα (και με την ίδια άνεση), χωρίς να πρέπει να περιμένετε με τα δάχτυλα τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο για ώρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο βαμβάκι και ασετόν.

3. Χρώμα χωρίς όρια...Εξοπλιστείτε με τα χρώματα που σας αρέσουν, χωρίς να πρέπει να περιορίζεστε στα διαθέσιμα χρώματα που έχει το nail bar σας. Σίγουρα άλλωστε θα σας έχει συμβεί, τουλάχιστον μια φορά, να μην βρίσκετε κάτι του γούστου σας. Ή τουλάχιστον ακριβώς του γούστου σας. Τέρμα λοιπόν στους περιορισμούς και τους συμβιβασμούς.

4. Αναίμακτα πετσάκια…Είναι αποδεδειγμένο πως όσο λιγότερο αφαιρούμε και «πειράζουμε» τα πετσάκια, τόσο λιγότερα επανεμφανίζονται. Διατηρήστε τα νύχια σας όπως εσείς θέλετε και όχι όπως σας συμβουλεύει ο εκάστοτε επαγγελματίας.

5. Ωδή στα Essie Gel Couture,που χωρίζονται σε δύο βήματα. Το πρώτο(1) είναι το χρώμα, το οποίο και στεγνώνει μέσα σε εξήντα δευτερόλεπτα (τσεκαρισμένα), και το δεύτερο(2) είναι το ειδικό top coat, το οποίο και ευθύνεται για την αναλλοίωτη γυαλάδα και την μεγάλη διάρκεια. Στο διαδίκτυο, θα βρείτε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που τα προσφέρουν σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, και τα χρώματα που διαθέτει η συγκεκριμένη σειρά είναι πραγματικά τόσα πολλά (ούτε εγώ είχα ιδέα πόσα), που δεν θα μπορείτε να περιορίσετε το καλάθι των αγορών σας. Στεγνώνουν κυριολεκτικά αμέσως, κάτι που αφήνει πίσω εκείνες τις εποχές που περιμέναμε για ώρες ακινητοποιημένες να στεγνώσουν και να μην χαλάσουν. Έχουν αρκετά μεγάλη διάρκεια, αλλά σε κάθε περίπτωση η εφαρμογή τους και η αφαίρεσή τους είναι τόσο εύκολη, που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα για τα συμβατικά βερνίκια. Γιατί τα Essie Gel Couture μόνο συμβατικά δεν μπορείς να τα πεις.

You may also like