Νέο Gliss για επανόρθωση & ορατή βελτίωση των μαλλιών

Η καθημερινότητά σου είναι απαιτητική! Ανάγκες, πάθη, χόμπι, υποχρεώσεις. Πολλά από αυτά που κάνεις μπορεί να επιβαρύνουν την υγεία και την καλή εικόνα των μαλλιών σου. Δε χρειάζεται να ανησυχείς! Συνδυάζοντας προηγμένης τεχνολογίας ενεργά συστατικά με θησαυρούς της φύσης, το ΝΕΟ GLISS έχει δημιουργηθεί ώστε να καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες των μαλλιών. Προσφέρει επανόρθωση και ορατή βελτίωση στην ποιότητα της τρίχας

Οι νέες φόρμουλες του Gliss είναι ειδικά σχεδιασμένες για κάθε τύπο μαλλιών. Περιέχουν έως 95% συστατικά φυσικής προέλευσης. Αναδομούν την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες και προσφέρουν μοναδική προστασία στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Καλύτερο για σένα, αλλά και για το περιβάλλον! Είναι γνωστή η δέσμευση της Henkel για βιωσιμότητα και σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πλανήτη. Οπότε, το ΝΕΟ GLISS έρχεται με μοντέρνο design και 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά.  

Το Gliss, ο ειδικός μας στην επανόρθωση των μαλλιών είναι δίπλα σου κάθε μέρα! Αφέσου, λοιπόν, στην περιποίηση που σου χαρίζει, και άδραξε την κάθε στιγμή της ημέρας, κάνοντας αυτό που αγαπάς, χωρίς να ανησυχείς για τα μαλλιά σου!

Πιο συγκεκριμένα:

You may also like