Νέο Magic Double για να ζήσεις την απόλυτη Gold Billionaire απόλαυση

Το Magic σε προκαλεί να ζήσεις αυτό το καλοκαίρι την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης με μία νέα μοναδική γευστική πρόταση… Που τα σπάει και ξυπνά όλες σου τις αισθήσεις! Το νέο Magic Double Gold Caramel Billionaire, με την πλούσια γεύση του και τα ατελείωτα layers, βρίσκεται ήδη στα ψυγεία της Algida για τις πιο απολαυστικές καλοκαιρινές στιγμές.

Πρόκειται για τον μοναδικό συνδυασμό παγωτού με γεύση μπισκότο και pecan, με σιρόπι αλμυρής καραμέλας, σοκολάτα Gold και τραγανά κομμάτια ιταλικού μπισκότου. Είναι αυτός που κάνει την απόλαυση να αποκαλύπτεται ήδη από την πρώτη δαγκωνιά στο ξυλάκι.

Η ίδια εμπειρία ξεδιπλώνεται και μέσα από το Magic Double Gold Caramel Billionaire σε κύπελλο (440ml). Είναι για εκείνους που επιλέγουν να απολαμβάνουν το παγωτό τους με κουτάλι. Η “Gold” σοκολάτα με καραμέλα αγκαλιάζει το βελούδινο παγωτό με γεύση μπισκότου, το πλούσιο σιρόπι καραμέλας και κανέλας… Ένώ καραμελωμένα pecanκαι τραγανά μπισκότα ολοκληρώνουν τη μαγική συνταγή.

Το νέο Magic Double Gold Caramel Billionaire έρχεται να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες αγαπημένες γεύσεις παγωτού από το premium portfolio του brand. Όπως το αυθεντικό Magic Classic, το λαχταριστό Magic Double Caramelμε πλούσιο σιρόπι καραμέλας, το βελούδινο Magic White Choco&Cookies με κομμάτια μπισκότου, η πεμπτουσία της σοκολάτας Magic Double Choco … Και το διαχρονικά αγαπημένο Magic Almond με λαχταριστά κομμάτια αμυγδάλου.

Έτσι, και αυτό το καλοκαίρι, το Magic παραμένει πιστό στην απόλαυση και ρίχνει τη θερμοκρασία με τον πιο…μαγικό τρόπο. Εσύ, επίλεξε τη δική σου αγαπημένη Magic γεύση! Κι ετοιμάσου για ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων που ξεκινάει από την πρώτη μπουκιά!

Διατίθεται και σε πολυσυσκευασία (6 x 55ml) για την παρέα αλλά και για πολλαπλή απόλαυση!

You may also like