Οι τάσεις του φθινοπώρου βάζουν το δέρμα στις εμφανίσεις μας

Κλασσικά μοτίβα έμπνευσης βάζουν νέους κανόνες στην all day πολυτέλεια.  Η νέα μόδα προσθέτει το δέρμα στη λίστα των basics του καθημερινού στυλ μας. Φούστες, παντελόνια, φόρμες, βραδινά φορέματα κλέβουν την παράσταση με το ιδιαίτερα δυναμικό στυλ που εκπέμπει το δέρμα σε οποιαδήποτε απόχρωση. Αποδεικνύει για άλλη μια σεζόν την διαχρονικότητα του.

Εσείς ποιο προτιμάτε;

Jumpsuit

 Οι ολόσωμες φόρμες έχουν την τιμητική τους, αφού αν τις επιλέξετε για το επαγγελματικό σας look,θα ανεβάσει τον πήχη αρκετά ψηλά και θα προσθέσει πόντους στη λίστα με τις δεξιότητες σας ως την πιο ενδιαφέρουσα αισθητική. Μια πιο χαλαρή βερσιόν του office look εμπνευσμένη από τις στολές των αεροπόρων τονίζοντας την θηλυκότητα σας σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι μπότες θα ήταν το ιδανικό σενάριο.

@ZARA

Socking leather

Ξέχνα τους μουντούς, πειθαρχημένους τόνους του γκρι και του μπλε. Το βαθύ κόκκινο ή πράσινο ή ακόμη και του άσπρου είναι αυτά που θα εντυπωσιάσουν περισσότερο σε φούστες ή μπότες. Μην διστάσεις να αλλάξεις χρώμα και ξέφυγε από την safe zone της παλέτας είτε του μαύρου είτε του καφέ! Αναβαθμιστείτε με εκρηκτικές μονοχρωμίες και φτιάξτε το παιχνίδι του power dressing πολύ πιο ενδιαφέρον και νεανικό.

Italian chic

Αν θέλετε η κομψότητα να έχει διακριτική πολυτέλεια ιταλικό στυλ εγγυάται πάντα την ποιότητα της αισθητικής σε σακάκια και jacket. Τα παλτά στο επίκεντρο της φετινής χρονιάς εντυπωσιάζουν από το πράσινο της μέντας έως τους γήινους ή με animal print patterns.

@DIOR

Photo credits: @zonde (unsplash)/ ZARA / DIOR

You may also like