Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Μια ανάσα πριν τον Δεκαπενταύγουστο και εμείς πάμε σινεμά! Από τη μια θα παρακολουθήσουμε με αγωνία την ταινία δράμα – μυστηρίου ‘’Οι δολοφόνοι του Γκόγια’’ όπου ένας μυστηριώδης κατά συρροή δολοφόνος έχει βάλει στόχο πλούσιους συλλέκτες έργων τέχνης και αντικών σε γνωστή συνοικία της Μαδρίτης και από την άλλη παρέα με τους μικρούς μας φίλους θα μπούμε ξανά στον κόσμο και στις νέες περιπέτειες των ευχούληδων στη ταινία ‘’Οι ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία’’.

Οι δολοφόνοι του Γκόγια (the Goya murders)

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ – ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Σκηνοθεσία: Χεράρδο Χερέρο

Ένας μυστηριώδης κατά συρροή δολοφόνος κάνει την εμφάνισή του και τρομοκρατεί τους πλούσιους κατοίκους γνωστής συνοικίας της Μαδρίτης, βάζοντας στόχο πλούσιους συλλέκτες τέχνης και αντικών. Κοινό χαρακτηριστικό των φόνων είναι η τοποθέτηση των θυμάτων με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να θυμίζουν μια διάσημη σειρά έργων τέχνης του διάσημου Ισπανού ζωγράφου, Φρανθίσκο Γκόγια – έργα που εικάζεται ότι σατιρίζουν την ανηθικότητα της τότε ισπανικής κοινωνίας. Δύο ντετέκτιβ της αστυνομίας αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση: η βετεράνος Κάρμεν, μια ικανή αλλά και κυνική γυναίκα που μοιάζει να έχει κουραστεί από τη ζωή της αστυνομικού, και η νεαρότερη Εύα, ιδεαλίστρια και διψασμένη για δράση. Οι δύο γυναίκες πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους για να καταφέρουν να εισχωρήσουν στα άδυτα του παράνομου δικτύου μυστικών αγοραπωλησιών έργων τέχνης και να εντοπίσουν τον δράστη που δεν αφήνει ποτέ ίχνη…

(Μαριμπέλ Βερντου, Ρομπέρτο Αλαμο, Αούρ αΓκαρίντο, Ντάνιελ Γκράο, Χινες Γκαρθία Μιγιάν).

Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία (Trolls world tour)

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Σκηνοθεσία:  Γουόλτ Ντόρν

Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ. Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση. Ένα μέλος της αριστοκρατίας του σκληρού ροκ, η βασίλισσα Μπαρμπ με την βοήθεια του πατέρα της, του βασιλιά Θρας, θέλουν να καταστρέψουν όλα τα υπόλοιπα είδη μουσικής και να επιβάλλουν την κυριαρχία του ροκ. Η μοίρα του κόσμου τους βρίσκεται σε κίνδυνο, όμως η Πόπη και ο Μπράντς, μαζί με τους φίλους τους – τον Μπίγκο, την Σένιλ, την Σάτιν, τον Κούπερ και τον Γκάι Ντάιαμοντ θα επισκεφτούν μακρινούς τόπους για να ενώσουν όλους τους Ευχούληδες ενάντια στην Μπάρμπ.

(Τις φωνές τους δανείζουν οι: Πέτρος Δαμούλης, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Πάνος Μουζουράκης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Αποστόλης Ψυχράμης, Άγγελος Λιάγκος, Χάρης Μποσίνας, Άρης Πλασκασοβίτης, Ζερόμ Καλουτά).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village

You may also like