Ο οραματιστής Υδροχόος

Όσοι γεννήθηκαν σ’ αυτό το ζώδιο έχουν την κοινωνική συνείδηση ​​που θα μας βοηθήσει να «αλλάξουμε πίστα» και να μεταφερθούμε πιο απαλά στην νέα χιλιετία . Είναι ανθρωπιστές , φιλάνθρωποι και θέλουν να κάνουν  τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος .

Πόσα να γραφτούν γι’αυτό το ανατρεπτικό και επαναστατικό ζώδιο; Πόσα λόγια χρειάζονται για να περιγράψουν μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Άβρααμ Λίνκολν,ο Λόρδος Βύρωνας ή Τόμας Μούρ που είναι κλασικοί εκπρόσωποι του ζωδίου; Ή ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία της Τζένιφερ Άνιστον και της Σακίρα ή να ξεχάσει ό,τι έγραψε η υπέροχα θλιμμένη Βιρτζίνια Γουλφ ή η αλτρουίστρια Τόνι Μόρισον;

Οι Υδροχόοι είναι οραματιστές του ζωδιακού, και αρκετά πιο αιθεροβάμονες από όσο νομίζουμε. Οι ρομαντικές, προοδευτικές ψυχές που περνούν το χρόνο τους να σκεφτόμαστε πώς τα πράγματα μπορεί να γίνουν καλύτερα.

Ο λόγος που έχουν τόσους πολλούς φίλους και γνωστούς; Είναι φιλικοί, ανοιχτοί, κοινωνικοί, καλοδιάθετοι, ευφυείς.εφευρετικοί έτοιμοι να βοηθήσουν το συνάνθρωπο.

Τα πάντα φτιάχνονται με χαμόγελο και συλλογική προσπάθεια για τον Υδροχόο.


Με τον ίδιο τρόπο που ο νεροκουβαλητής Υδροχόος φέρνει αυτό το πολύτιμο υγρό ως δώρο στον κόσμο, έτσι κι εκείνοι διαχέουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους παντού. Η διαδικασία της σκέψης τους είναι, επίσης, πάντα ευρηματική και πρωτότυπη . Κι εδώ ξεκινάει η αντίφασή τους: Ενώ οι Υδροχόοι δεν θέλουν στην ουσία να δεσμεύσουν κανέναν, θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένοι αν ο υπόλοιπος κόσμος συμφωνεί μαζί τους. Όταν διαφωνείς μαζί τους, τσαντίζονται και κατεβάζουν ρολά.

Ανυπόμονοι , πεισματάρηδες, ακόμα και απότομοι, δύσκολα θα αλλάξουν γνώμη. Στις ερωτικές τους σχέσεις είναι σταθεροί-ίσως περισσότερο από όσο πρέπει πολλές φορές. Ερωτεύονται αλλά θέλουν και την ελευθερία τους. Θέλουν τον άλλο δίπλα, αλλά να μην είναι και συνέχεια στα πόδια τους…Το περιθώριο που δίνουν στους άλλους είναι ένα μείγμα από συμπαντική αγάπη, ουμανιστική ανεκτικότητα και …αδιαφορία. Επίσης, δεν ζηλεύουν, εκτός κι αν έχουν ωροσκόπο Σκορπιό ή Ταύρο!

Καλύτεροι φίλοι από εραστές, προτιμούν σχέσεις ισότιμες, ελεύθερες, γεμάτες περιπέτεια. Πιο εύκολα θα γίνετε ζευγάρι με έναν/μια Υδροχόο αν είστε πρώτα φίλοι.

Οι άντρες Υδροχόοι, όσο γοητευτικοί κι αν είναι, ειδικά στο λέγειν, έχουν τη φήμη..αφηρημένου επιστήμονα-μπορεί και να ξεχάσουν το ραντεβιού μαζί σας, αν έχουν βρει το νέο τους gadget και θέλουν να παίξουν μαζί του!

Ο πιο εύκολος τρόπος να τους κατακτήσετε, είναι να τους πείτε ότι…δεν θέλετε σχέση ή να τους «ρίξετε» με τις γνώσεις και την ευφυΐα σας, ενώ οι γυναίκες Υδροχόοι, γοητεύονται μόνο από εγκεφαλικούς… εραστές και κυρίως όσους έχουν αυξημένη την αίσθηση του χιούμορ.

Όμως οι προκλήσεις τους δυναμώνουν και θα πάρουν τα εύσημα.

Φέτος, με το Δία στον Τοξότη από το Νοέμβριο του 2018, υπάρχουν πολλά δώρα και πολλές ευκαιρίες που θα τους βοηθήσουν να ανοίξουν φτερά. Μετά τη δύσκολη διετία, με τις απανωτές εκλείψεις στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, όσο επέζησαν των αλλαγών (σαρωτικών ή μη) ευτυχώς κάνουν μια νέα αρχή και τους ταιριάζει το χαμόγελο.

Οι σχέσεις βελτιώνονται, νέοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο, Buckle-up Υδροχόοι!

You may also like