Ο Jack Savoretti έρχεται στο Ηρώδειο για μια μοναδική συναυλία!

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ “Europiana”, ο αγαπημένος πλέον, του ελληνικού κοινού θα βρεθεί μαζί με το συγκρότημά του την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίουστο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

To “Europiana” έρχεται δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο του άλμπουμ, “Singing to Strangers”. Είναι το τρίτο χρυσό του και το πρώτο που κατάφερε να φτάσει στο #1 των UK Charts. 

Τα singles “What More can I Do?”“Candlelight”“Love Is On The Line”“Youth & Love” που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019 κατέκλυσαν το ελληνικό ραδιόφωνο με τον Jack Savoretti να κερδίζει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό στην Ελλάδα.

Η συνεργασία με τον Nile Rodgers

Το πρώτο single, μέσα από το νέο άλμπουμ,  είναι το funky “Who’s Hurting Who” με τον Nile Rodgers και μας προκαλεί να χορέψουμε. «Ο Nile φέρνει το ρυθμό, τη γοητεία και την κομψότητα που χαρακτηρίζουν απόλυτα το “Europiana”. Άλλωστε δε θα υπήρχε αυτό το άλμπουμ χωρίς τον Nile», λέει ο Jack Savoretti.  Για ακόμα μια φορά, παραγωγός του άλμπουμ που ηχογραφήθηκε στα Abbey Road με την μπάντα του Jack, είναι ο Cam Blackwood (George Ezra, London Grammar, Florence & The Machine). Επιπλέον, ο John Oates έπαιξε κιθάρα και έκανε φωνητικά, από το Nashville, στο “When You’ re Lonely”.

«Το “Singing To Strangers” ήταν το πρώτο άλμπουμ που δεν είχε να κάνει εντελώς με εμένα. Κι αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ. Το “Europiana” με πάει ακόμα παρακάτω. Υπάρχουν περισσότεροι χαρακτήρες και μεγαλύτερες ιδέες. Κοιτάζω έξω στον κόσμο και όχι μέσα μου. Το “Europiana” δεν είναι ήχος. Είναι αναφορές και έμπνευση και τα συναισθήματα που αυτά προκαλούν», λέει ο Jack. «Είναι η μουσική των καλοκαιρινών παιδικών μου χρόνων, φτιαγμένη για το σήμερα.»

Τα περισσότερα από τα 11 τραγούδια του άλμπουμ έχουν να κάνουν με την οικογένεια, τη φιλία και την φύση της αγάπης, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι σε κάποια από αυτά τραγουδά η σύζυγός αλλά και τα παιδιά του Jack.

Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 3 Αυγούστου.

Μέχρι τότε, οι κάτοχοι εισιτηρίων από τις αναβληθείσες συναυλίες του Savoretti, μπορούν να αλλάξουν τα εισιτήριά τους για το Ηρώδειο.

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη Ζώνη -78,00
Ζώνη Α – 63,00 €
Ζώνη Β – 57,00 €
Ζώνη Γ – 53,00 €
Ζώνη Δ (Άνω) – 46,00 €
Ζώνη Ε (Άνω) – 38,00 €

ΑμΕΑ 32,00 €

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια από το viva.gr

You may also like