Παρά τρίχα…

Πόσες φορές έχουμε ψάξει για δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγουμε την “αγγαρεία ” της αποτρίχωσης; όμως τώρα καλοκαιρίαζει και δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβολή. Τέρμα τα καλσόν και τα παντελόνια, καθώς τα αέρινα φορέματα και τα σορτσάκια βγήκαν από τις κούτες και όλο και κάποια “έκτακτη” βόλτα σε παραλία μπορεί να γίνει και κάποιο πάρτυ μπορεί να διοργανωθεί.

Εμείς σας προτείνουμε τρεις μεθόδους αποτρίχωσης:

-Τα γυναικεία ξυραφάκια: με πολλές διαφορετικές και ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες για βαθύτερο ξύρισμα, καθώς και με κεφαλή που απελευθερώνει ενυδατικά και μαλακτικά συστατικά για μεγαλύτερη απαλότητα.
Είναι η πιο γρήγορη, εύκολη κι ανώδυνη λύση αποτρίχωσης για γάμπες και μασχάλες. Υπάρχουν και οι ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές, αλλά τα αποτελέσματά τους διαρκούν μόνο για 24 έως 48 ώρες.

-Η αποτρίχωση με κερί: εάν θέλετε να ξενοιάσετε για 2 με 3 εβδομάδες είναι η ιδανική λύση. Υπάρχουν και οι λωρίδες ψυχρού κεριού, για μικρές περιοχές όπως το μπικίνι και το πρόσωπο. Μπορείτε να βρείτε στην αγορά κερί σε μπίλιες, το οποίο ζεσταίνεται σε bain marine, ενώ τελευταία κυκλοφόρησαν συσκευές σε roll-on που ζεσταίνονται με ηλεκτρισμό. Προσοχή όμως στις οδηγίες και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις με προβλήματα υγείας.

– Η αποτρίχωση με ηλεκτρική μηχανή: είναι ιδανική για όσες θέλουν τέλειο αποτέλεσμα, σχετικά ανώδυνο και με μεγάλη διάρκεια. Οι συσκευές με τις οποίες γίνεται η αποτρίχωση, έχουν εξελιχθεί, είναι εξοπλισμένες με ειδικά εξαρτήματα για διαφορετικά σημεία του σώματος και χρησιμοποιούνται ακόμα και την ώρα που κάνετε μπανιο…

You may also like