“Πενήντα αποχρώσεις του γκρι” της E.L.James

Η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια. Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της — ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν. Αφελής και αθώα, η Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο. Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους προσωπικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Γκρέι κρατά κρυμμένα…

Το πρώτο μέρος της τριλογίας της Ε.L. James που μόλις κυκλοφόρησε αναμένεται να «ταξιδέψει» σε αρκετές ελληνικές παραλίες, αφού η ανάγνωση είναι ένα από τα πιο …ευγενή θερινά σπορ. Οι δύο επόμενοι τίτλοι θα βγουν στις προθήκες των βιβλιοπωλείων τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο. Πρόκειται για το πρώτο διεθνές μπεστ σέλερ που κυκλοφόρησε σε μορφή e-book ενώ σύντομα αναμένεται και η κινηματογραφική μεταφορά του από τη Universal.

Εκδόσεις Πατάκης , μετάφραση: Τιτίνα Σπερελάκη

Το βιβλίο μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω του online βιβλιοπωλείου www.books-in-greek.gr με ένα μόνο κλικ και σε πολύ καλή τιμή.

http://www.books-in-greek.gr/booksingreek/product.asp?pf_id=50grey&pr_type=inner

You may also like