Οι εκδότες συνεχίζουν τα παζάρια βιβλίου

Περισσότεροι από 50 επιλεγμένοι τίτλοι της Εστίας σε πολλές από τις κατηγορίες των εκδόσεών της (ελληνική και ξένη λογοτεχνία, δοκίμια, παιδικά κ.ά.) διατίθενται με έκπτωση 40% στο «Βιβλιοπωλείον της Εστίας» (Σόλωνος 60), για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες και πολλά άλλα βιβλία προσφέρουν με έκπτωση από 50% ως 75% οι εκδόσεις Μεταίχμιο στον Πολυχώρο «Μεταίχμιο» (Ιπποκράτους 118) ως το Σάββατο 28 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 9.00 π.μ.-4.00 μ.μ., Σάββατο: 9.30 π.μ.-2.30 μ.μ.

Διαγωνισμός με έπαθλο ψηφιακά βιβλία και ταμπλέτες
Δύο ταμπλέτες συνολικής αξίας 430 € χαρίζει η Crypto και δέκα ψηφιακά βιβλία χαρίζουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο, κατόπιν κλήρωσης. Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να συμπληρώσουν μια αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ως τις 27 Ιουλίου. Τα ονόματα των δύο τυχερών νικητών που θα κερδίσουν μέσω κλήρωσης από μια ταμπλέτα (NOVAPAD με οθόνη αφής 8΄΄ και 10΄΄ C124) και από πέντε e-books της επιλογής τους θα ανακοινωθούν στον δικτυακό τόπο των εκδόσεων Μεταίχμιο στις 31 Ιουλίου.

Πηγή: http://www.tovima.gr

You may also like