Πλήρης ανανέωση της beauty routine μας, τώρα!

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις νέες beaut-οσυνήθειες και να ανανεώσεις τον τρόπο φροντίδας και καθαρισμού του προσώπου σου…

Σίγουρα όλες έχουμε προϊόντα ομορφιάς στο ράφι του μπάνιου μας, όμως δεν είμαι σίγουρη αν είναι τα κατάλληλα. Αφού ξεστόλισα το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ασχολήθηκα με το ξεκαθάρισμα και την οργάνωση των χώρων αποθήκευσης. Εκεί ανακάλυψα αρκετά ληγμένα προϊόντα ή μη χρησιμοποιημένα. Τι χρειάζομαι πραγματικά; Αισθάνθηκα την ανάγκη για ανανέωση!!!  Βρήκα αυτά που θα παραγγείλω και θα εστιάσω στην πλήρη ανανέωση της ομορφιάς.

Καθαρισμός- Θεραπεία

Είναι η πρώτη κίνηση περιποίησης που πρέπει να επαναλαμβάνεις πρωί και βράδυ, ακόμη κι αν δε φοράς μακιγιάζ. Το Baume- en- Huile της Lierac είναι ένα πλούσιο balm που μετατρέπεται σε έλαιο, αφαιρεί ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα. Ενώ το Liftactiv Supreme H.A. Epidemic Filler της Vichy είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν θεραπείας σε μορφή αμπούλας που θα δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας. Μειώνει τις ρυτίδες κατά τις 47% σε έξι εβδομάδες.

Τόνωση – Ορός

Οι περισσότερες θεωρούν την τονωτική λοσιόν περιττή. Όμως ο ρόλος της είναι σημαντικός, αφού εξισορροπεί την επιδερμίδα και την ετοιμάζει για να δεχτεί τα προϊόντα που ακολουθούν. Η Extra Care Lotion της Covederm προσφέρει επιπλέον βαθιά ενυδάτωση και καταπράυνση. Από την άλλη πλευρά, ο ορός έχει εδραιώσει τον ρόλο του στην καθημερινή φροντίδα κάθε γυναίκας. Το Super Potent Serum της Dior της σειράς Capture Totale, χαρίζει σε μια μόνο εβδομάδα αισθητά λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Κρέμα ημέρας – Κρέμα νύχτας

Εδώ το φάσμα επιλογής είναι πολύ μεγάλο και τα κριτήρια πρέπει να είναι όχι μόνο η ηλικία, αλλά και ο τρόπος ζωής σου. Αναζητάμε μια κρέμα που προσφέρει πάνω από όλα ενυδάτωση και στη συνέχεια ελαστικότητα. Η Vital Perfection της Shiseido απευθύνεται σε γυναίκες μετά τα 40 δίνοντας λάμψη και ανανέωση. Κρίνεται ιδιαίτερα απαραίτητη η κρέμα νύχτας διότι επιδιορθώνει τις βλάβες που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια της ημέρας ενώ προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης και εξασφαλίζει την ορατή ανανέωση σας. Επίσης η Le Lift της Chanel είναι ο καλύτερος μηχανισμός αντίστασης.

Τρείς συμβουλές χωρίς να χρειάζεστε κάποιον ειδικό, απλά αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο για να ανακαλύψετε πως μπορείτε και μόνοι σας να φροντίσετε καλύτερα την επιδερμίδα σας …

Featured image : @timothycdykes / unsplash

You may also like