Πρόταση για βιβλίο: “Πάντα πλάι σου”

Έχοντας διαβάσει στο παρελθόν, τουλάχιστον πέντε βιβλία του, ένιωσα μεγάλη χαρά όταν έφτασε στα χέρια μου, το “Πάντα πλάι σου” του Nicholas Sparks, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ . Ακόμα κι αν δεν έχετε διαβάσει κάποιο από τα μυθιστορήματά του, σίγουρα έχετε δει κάποιες από τις μεταφορές τους στο κινηματογράφο… όπως “Το Ημερολόγιο”, “Dear John”, “Message in a Bottle” , A Walk to Remember, “Νύχτες στη Ροδάνθη ” ή το “The Longest Ride”.

Το συγκεκριμένο, ακόμα, δεν το έχω διαβάσει. Έχω βρει στο διαδίκτυο -από sites που εμπστεύομαι- πολύ καλές κριτικές. Είναι στη λίστα των want/ must read των επόμενων δύο εβδομάδων.

Λίγα λόγια για την Υπόθεση…

Στα τριάντα δύο του, ο Ράσελ Γκριν τα έχει όλα: µια εντυπωσιακή σύζυγο, µια αξιαγάπητη εξάχρονη κόρη, µια πετυχηµένη καριέρα ως διαφηµιστικό στέλεχος και ένα ωραίο σπίτι. Ζει ονειρεµένη ζωή, και ο γάµος του µε τη σαγηνευτική Βίβιαν είναι το κέντρο της. Κάτω, όµως, από τη γυαλιστερή επιφάνεια αυτής της τέλειας ύπαρξης, αρχίζουν να διακρίνονται ρήγµατα… και κανείς δεν εκπλήσσεται περισσότερο από τον ίδιο τον Ρας όταν κάθε πτυχή της ζωής του που θεωρούσε δεδοµένη ανατρέπεται. Μέσα σε λίγους µήνες, ο Ρας βρίσκεται, χωρίς δουλειά και σύζυγο, να πασχίζει να προσαρµοστεί σε µια νέα, περίπλοκη πραγµατικότητα. Αναλαµβάνοντας να φροντίσει την κορούλα του ως γονιός πλήρους απασχόλησης, ξεκινά ένα ταξίδι που τον τροµοκρατεί και τον αποζηµιώνει εξίσου – ένα ταξίδι που θα δοκιµάσει τις ικανότητές του και τη συναισθηµατική του αντοχή περισσότερο απ’ ό,τι είχε ποτέ φανταστεί.
Ένα συγκινητικό µυθιστόρηµα µε θέµα την απώλεια, τη διάψευση των προσδοκιών αλλά και τη δύναµη της ανιδιοτελούς αγάπης.

Εγραψαν για το βιβλίο:

Θα δονήσει την καρδιά σας.

Sunday Times

Ο Nicholas Sparks δεν είναι απλώς συγγραφέας µπεστ σέλερ ροµαντικών µυθιστορηµάτων, είναι από µόνος του ένα φαινόµενο της ποπ κουλτούρας.

Irish Times

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο αµερικανός Nicholas Sparks είναι ένας από τους πιο αγαπηµένους συγγραφείς ιστοριών αγάπης σε όλο τον κόσµο. Τα µυθιστορήµατά του ξεπερνούν σε πωλήσεις τα 105.000.000 αντίτυπα, ενώ έχουν µεταφραστεί σε περισσότερες από 50 γλώσσες. Τα πιο γνωστά του βιβλία είναι “Το Ημερολόγιο”,  Message in a Bottle (1998), A Walk to Remember (1999), The Rescue (2000), A Bend in the Road (2001), Nights in Rodanthe (2002), Dear John (2006),  The Lucky One (2008), The Last Song (2009), The Longest Ride (2013). Αρκετά από αυτά έχουν µεταφερθεί µε τεράστια επιτυχία στον κινηµατογράφο.
Για να διαβάσετε περισσότερα www.nicholassparks.com

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

You may also like