Πρόταση για παιδικό βιβλίο: “Η Στιγμούλα είναι δυνατή” από τη Μαρίνα Γιώτη

dc8288aa6d4fe770d173f6e52a1cf667Η Μαρίνα Γιώτη “μετακόμισε” στις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ και το νέο της βιβλίο με πρωταγωνίστρια τη “Στιγμούλα” είναι έτοιμο, έχοντας ως επίκεντρο την ομαδικότητα και την ανεξάντλητη δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Μια φορά και έναν καιρό μια μικρή σταγόνα, η Στιγμούλα, είδε από ψηλά ένα πολύ παράξενο χωριό! Σ’ αυτό το χωριό δεν υπήρχε καθόλου νερό, τα παιδιά ήταν θλιμμένα και τα πάντα σκονισμένα. Η Στιγμούλα είναι αποφασισμένη να βοηθήσει να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων. Μα θα χρειαστεί βοήθεια. Σιγά σιγά θα ανακαλύψει ότι η δύναμη που υπάρχει μέσα στον καθένα μας γίνεται πολύ μεγαλύτερη όταν ενώνεται με τη δύναμη των άλλων.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα, Μαρίνα Γιώτη….
Η Μαρίνα Γιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown University της Washington, DC όπου αποφοίτησε το 1997. Μέχρι το 1999 φοίτησε στο Pratt Institute στη Ν. Υόρκη σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας και εικονογράφηση από το οποίο αποφοίτησε με τιμητικές διακρίσεις.
Από το 2003 είναι βραβευμένη δημιουργική διευθύντρια και συνέταιρος στην εταιρία συμβούλων marketing, sonar και πρόεδρος στο αθλητικό κέντρο Sunny Sports Club.
Έχει τιμηθεί με το John Peter’s Publication Award από το Art Directors Club της Ν. Υόρκης και τα Διεθνή βραβεία Pentawards για τη δουλειά της. «Η Στιγμούλα είναι δυνατή» (Εκδόσεις Διόπτρα) είναι το δεύτερο της βιβλίο.
Έχει μια κόρη 6 ετών.

Σημειώστε από τώρα στο ημερολόγιό σας ότι το Σάββατο 21 Μαρτίου σας περιμένουμε στην πρώτη παρουσίαση της Στιγμούλας στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας όπου έχουμε ετοιμάσει συναρπαστικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

You may also like