Στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα αγάπης #stinpioglikiamama για τα Παιδικά χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS διοργανώνουν δύο ξεχωριστές διαδικτυακές «συναντήσεις» για να υμνήσουν «την πιο γλυκιά μαμά του κόσμου», με αφορμή την αυριανή Γιορτή της Μητέρας.

Με γνώμονα την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, τα Παιδικά Χωριά SOS  με την πολύτιμη αρωγή της Σίσσυς Χρηστίδου πραγματοποιούν δύο συναντήσεις με πρωταγωνίστριες Μαμάδες, εργαζόμενες σε διαφορετικούς κλάδους, οι οποίες είτε βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού, είτε έχουν μία πολύ πιεστική καθημερινότητα στο εργασιακό τους περιβάλλον η οποία επιβαρύνεται με τη νέα πραγματικότητα που βιώνουν.

Η ενέργεια είναι αφιερωμένη στην πιο γλυκιά μαμά του κόσμου: στην κάθε μαμά εκεί έξω που αγαπάμε για χίλιους λόγους και που θαυμάζουμε για ακόμη περισσότερους. Τα Παιδικά Χωριά SOS σε προτρέπουν να την ευχαριστήσεις, ενισχύοντας παράλληλα το έργο τους, στέλνοντας με sms στο 19820 μια ευχή για τη δική σου πιο γλυκιά μαμά του κόσμου. Τα Παιδικά Χωριά SOS αναλαμβάνουν να φτιάξουν την ευχετήρια κάρτα, που θα μπορείς να κατεβάσεις από το https://sos-villages.gr/giorti-miteras και να της την στείλεις!

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS Bάρης και προβάλλεται από χθες μέσα από το Youtube account της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η πρώτη καλεσμένη, η Πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για το τι έχει αλλάξει στη ζωή της τους τελευταίους 6 μήνες αποκτώντας ένα νέο ρόλο, αυτόν της μαμάς.

Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχτηκε τη Σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία μίλησε για τη σχέση με τη δική της μητέρα αλλά και την κόρη της, καθώς και για τον ρόλο των Μητέρων των Παιδικών Χωριών SOS.

Η τρίτη μητέρα της παρέας που βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης ήταν η Συγγραφέας και Εικονογράφος παιδικών  βιβλίων Μαρίνα Γιώτη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με την έφηβη κόρη της.

Η δεύτερη «συνάντηση» θα πραγματοποιηθεί και θα προβληθεί σήμερα στις 19.00 μέσα από Instagram Live στο Instagram Account της Σίσσυς Χρηστίδου.

Μέσα από μια σύντομη αλλά ουσιαστική κουβέντα, «θα ξετυλιχθεί» η απαιτητική καθημερινότητα της κάθε γυναίκας υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Η κάθε καλεσμένη θα μοιραστεί το πώς βιώνει το ρόλο της μητέρας στην καθημερινότητά της, αλλά και μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού και πώς ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις της περιόδου, όντας στην πρώτη γραμμή στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού ή έχοντας να προσαρμοστεί σε νέες συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον.

Οι καλεσμένες Μητέρες στο Ιnstagram Live θα είναι οι εξής:

  • Αναστασία Κοτανίδου, Καθηγήτρια  Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στο ΕΚΠΑ και στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”
  • Γεύση Αγγέλογλου, Μητέρα στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Θεσσαλονίκη
  • Ανέτα Μουλαΐδου, Δασκάλα στο Α΄ Δημοτικό Τριλόφου, Θεσσαλονίκη

Μαζί με όλες τις μαμάδες λοιπόν, γιορτάζουν και οι Μητέρες των Παιδικών Χωριών SOS, οι Μητέρες της καρδιάς. Μπορεί να μην έχουν δώσει οι ίδιες ζωή στα παιδιά, είναι εκείνες όμως που αφιερώνουν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους στο να μεγαλώσουν με φροντίδα και αγάπη τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, όπως θα μεγάλωνε οποιαδήποτε μαμά το βιολογικό της παιδί.

Το έργο κάθε Μητέρας SOS είναι πολύτιμο. Το ίδιο πολύτιμο είναι και κάθε μήνυμα που θα σταλεί στο 19820 #stinpioglikiamama προκειμένου να συγκεντρωθούν πόροι για την ενίσχυση του αγώνα των Παιδικών Χωριών SOS.

#stinpioglikiamama / #sosvillagesgr / #nochildalone / @sosvillagesgr

*χρέωσηSMS:2,48€ + τέλος κινητής τηλεφωνίας

You may also like