Συμβουλές & πλούσια δώρα για όλες τις μαμάδες, από τη Μυρτώ Κάζη & την Avon

12190818_10154185767955288_6567465321751364637_nΗ Μυρτώ Κάζη, γνωστή παρουσιάστρια και blogger, θα βρίσκεται στα βρεφικά πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου από τις 12:00 έως τις 15:00 στο Περιστέρι και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου από τις 17:30 έως τις 20:30 στον Άλιμο, καλεσμένη της Avon και των ΛΗΤΩ.
Η Avon ακολουθώντας πιστά τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας, που θέλει να είναι και να αισθάνεται περιποιημένη και όμορφη συνεργάζεται με τα βρεφικά πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ και συμβουλεύει όλες τις νέες και μέλλουσες μανούλες πώς να παραμένουν όμορφες και ελκυστικές την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επισκεφθούν απευθείας τα βρεφικά πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ ή να δηλώσουν συμμετοχή στις συναντήσεις «η Μυρτώ ξέρει και σας συμβουλεύει» στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν όμως εδώ, καθώς οι νέες μητέρες που θα παρακολουθήσουν τις συναντήσεις στα συγκεκριμένα πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ θα παραλάβουν δώρο ένα Beauty Kit από την Avon, ενώ με αγορές άνω των 50€ από τα πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ θα κερδίζουν υπέροχα δώρα από τη σειρά χαλάρωσης και ευεξίας Planet Spa της Avon.
Ως νέα μαμά, η Μυρτώ Κάζη γνωρίζει όλες τις δυσκολίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα αναλαμβάνοντας τον απαιτητικό αλλά μοναδικό αυτό ρόλο, δηλαδή της μητέρας, και γι’ αυτό θα μοιραστεί συμβουλές ευεξίας, χαλάρωσης και ομορφιάς με όλες τις γλυκές μέλλουσες και νέες μαμάδες. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας η ειδική σύμβουλος ομορφιάς της Avon θα προτείνει σε όλες τις ενδιαφερόμενες έξυπνους και εύκολους τρόπους για να παραμένουν φρέσκιες και όμορφες όλες τις ώρες.
21
Παράλληλα, στις 7 και 13 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στα ΛΗΤΩ Ωραιοκάστρου και ΛΗΤΩ Πυλαίας, αντίστοιχα, από τις 11:30 έως τις 20:30 θα βρίσκεται η ειδική σύμβουλος ομορφιάς της Avon για να μοιραστεί μικρά μυστικά ομορφιάς με όλες τις μανούλες.

Επιπλέον, η Avon στηρίζοντας ενεργά όλες τις σύγχρονες μαμάδες, στο πλαίσιο της καμπάνιας των πολυκαταστημάτων ΛΗΤΩ για τον θηλασμό προσφέρει δώρο το κραγιόν Kiss n’ go της σειράς Colortrend με κάθε αγορά από το e-shop των ΛΗΤΩ, στο www.letoshop.gr, έως τις 15 Νοεμβρίου.

You may also like