Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα για το 2018

Τα μέλη της οικογένειας Kardashian έχουν κατακλίσει τα τελευταία χρόνια το παγκόσμιο στερέωμα και βλέπουν τους λογαριασμούς τους να αυξάνονται σε μηδενικά κάθε ώρα που περνά. Συγκεκριμένα, μία Kardashian-Jenner, η Kendall, που διαπρέπει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας, είδε το όνομά της να τοποθετείται στην πρώτη θέση του Forbes στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων για το 2018, με συνολικά κέρδη 22,5 εκατομμύρια δολάρια για τους 12 μήνες πριν τον Ιούνιο του 2018.

Όπως τα περισσότερα μοντέλα, έτσι και η Kendall οφείλει τον πλούσιο μισθό της σε χορηγίες και συνεργασίες με μεγάλα brands, όπως η Estée Lauder, η Adidas, και η Calvin Klein και άλλα. Με την κατοχύρωση της πρώτης θέσης στο βάθρο άφησε πίσωτης με διαφορά την 26χρονη Karlie Kloss. Η Kloss, με deals εκατομμυρίων με την Swarovski, την Adidas, την Away luggage, και άλλα, είδε τον λογαριασμό της να αυξάνεται κατά 13 εκατομμύρια δολάρια.

Chrissy Teigen που εκτός από τις δουλειές της στο μόντελινγκ αφιερώνει πολύ από τον χρόνο της στα βιβλία μαγειρικής, τα οποία γράφει, κατέλαβε την τρίτη θέση, στο πλευρό της Rosie Huntington-Whitley, με 11,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Gisele Bündchen που επί 15 χρόνια κατείχε τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου, το 2017 εκθρονίστηκε, ενώ για το 2018 έπεσε στην 5η θέση μαζί με την 26χρονη Cara Delevingne και με τα κέρδη της να φτάνουν τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η δεκάδα συμπληρώθηκε από την κολλητή φίλη της Kendall Jenner, Gigi Hadid, (στην 7η θέση με 9,5 εκατομμύρια δολάρια), την Bella Hadid , την Joan Smalls στην 8η θέση με 8,5 εκατομμύρια δολάρια και την Doutzen Kroes στην 10η θέση με 8 εκατομμύρια δολάρια.

Photo credits

You may also like