Τα nude βερνίκια είναι τα μόνο που θα χρειαστείτε το καλοκαίρι

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν σκεφτόμαστε τις τάσεις του καλοκαιριού γύρω από τα νύχια, φανταζόμαστε έντονα και φωτεινά χρώματα. Για την ακρίβεια όσο πιο έντονο, τόσο καλύτερο. Με τα κοραλί, τα γαλάζια και τα κίτρινα να έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή του χρόνου, εμείς αποφασίσαμε να προτείνουμε κάτι που θα σας βγάλει από την πεπατημένη και θα κάνει τα νύχια σας να δείχνουν όμορφα, περιποιημένα και πάντα καθαρά. Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω, είναι μόνο μία και λέγεται nude.

Απομακρυνθείτε λοιπόν από τα fluo και «ξεγυμνωθείτε» με τον πιο κομψό τρόπο. Η τάση των ουδέτερων αυτών αποχρώσεων που παρατηρούνται στους μεγαλύτερους οίκους όπως στους Marc Jacobs, Jason Wu και Yigal Azrouel δεν προορίζονται ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σας, αλλά να χρωματίζει απαλά τα νύχια σας, ώστε να είναι πάντα περιποιημένα. Ακόμα και όταν αρχίζει η φθορά τους.

Ό,τι είναι το ponytail για τα μαλλιά, είναι το nude βερνίκι για τα νύχια. Απλό, λιτό και απέριττο, θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση της επιλογής και αποτελεί την τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε περίσταση.

Σας προτείνουμε τις καλύτερες αποχρώσεις που μπορείτε να βρείτε εκεί έξω για να επιλέξετε την δική σας αγαπημένη και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας με τον πιο ξεχωριστό και διακριτικό τρόπο.

You may also like