Τι γνωρίζετε για τον καθαρισμό προσώπου;

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το εισιτήριο για ένα όμορφο, ακτινοβόλο δέρμα και τα οφέλη που προσφέρει είναι τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα. Σίγουρα, δεν γίνονται θαύματα μέσα σε μια ώρα, αλλά όταν συνδυαστεί με μια σταθερή ρουτίνα φροντίδας του δέρματος, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της βέλτιστης υγείας και εμφάνισης του δέρματός μας. Πόσο συχνά όμως πρέπει να κάνουμε καθαρισμό; Και το πιο σημαντικό, πώς ξέρετε αν σας κάνουν όσα πραγματικά έχετε ανάγκη;

Ο ατμός εισέρχεται στους πόρους σας, η απαλή απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τους ρίπους που προκαλούν την ακμή και το δέρμα σας αποβάλλει τη λιπαρότητα και το σμήγμα που υπάρχει στο βάθος του.

 Καθαρό δέρμα, ενυδάτωση, λάμψη και υγιής και νεανική εμφάνιση.

Τα οφέλη είναι αμέτρητα. Ο καθαρισμός του προσώπου είναι απαραίτητος όχι τόσο για να διορθώσει μεγάλα προβλήματα… Όσο για να διατηρήσει την καλή κατάσταση της επιδερμίδας. Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν πολλοί άνθρωποι, είναι επίσης αρκετά χαλαρωτικά. Γνωρίζουμε ότι το στρες μπορεί να δημιουργήσει πολλά δερματικά προβλήματα. Συνεπώς γιατί να μην κλείσουμε άμεσα ένα ραντεβού που θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε ενώ ταυτόχρονα θα χαρίσει στιγμές ανάσας στο πρόσωπό μας;

Ο βαθύς καθαρισμός, όπως λέγεται, είναι η εξαγωγή του σμήγματος από τους πόρους. Είναι άραγε πραγματικά τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται ή όσο πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι; Όχι! Απαντούν οι ειδικοί. Μάλιστα ισχυρίζονται πως πλέον οι μέθοδοι έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, που δεν ταλαιπωρούν ούτε τραυματίζουν τους πόρους. Το αποτέλεσμα είναι μια χαλαρωτική και ήπια διαδικασία που αφήνει πίσω τους πεντακάθαρο δέρμα και υπέροχη διάθεση.

Οι τακτικοί καθαρισμοί είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να χτίσουμε μια ουσιαστική σχέση με τον ειδικό. Ένας εκπαιδευμένος αισθητικός μπορεί να σας ενημερώσει σωστά για ο,τιδήποτε διακρίνει στην επιδερμίδα σας … Καθώς και τους σωστούς τρόπους αντιμετώπισής του. Μπορεί επίσης να σας δώσει προτάσεις σχετικά με το προϊόν και τη ρουτίνα που έχετε ανάγκη ώστε να διατηρήσετε το καλύτερο δυνατό δέρμα.

Featured image: unsplash.com/@raphaellovaski

You may also like