Τι φοράμε… στα πιτσιρίκια; Back To School Edition Vol. 2

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και λογικά ετοιμάζεστε πυρετωδώς για να προσαρμοστείτε κι εσείς και τα παιδάκια σας στη νέα καθημερινότητα. Πιθανώς, όμως, να έχουν μείνει και οι αγορές της “τελευταίας στιγμής” αλλά κι εκείνες οι “δια παν ενδεχόμενο” – και το δεύτερο συχνά κυριαρχεί όταν πρόκειται για τα μικρά μας! Επανερχόμαστε, λοιπόν, με ένα ακόμη ξεχωριστό “What To Wear?”, αυτή τη βδομάδα με την υποστήριξη των Marks & Spencer, του Exeis ena lastixaki?, του εμφιαλωμένου νερού Θεώνη αλλά και τωνCreative Labs!

               Για τα αγόρια:

               Υπάρχουν οι μέρες που ο νεαρός μας θα πηγαίνει στο σχολείο γεμάτος λαχτάρα που θα τρέξει και θα… κυλιστεί κυνηγώντας τη μπάλα (είπαμε, true story!). Για αυτές τις μέρες ίσως είναι προτιμότερο να επενδύσετε σε packs φόρμας και T-Shirt για τα οποία δε θα έχετε ιδιαίτερο άγχος για την… extra χλωροφύλλη που θα έρθει σπίτι μαζί με τον μικρό!

            

               Για τις άλλες μέρες, όμως, θα μας άρεσε να τον δούμε με ένα denim χρωματιστό παντελόνι κι ένα T-shirt που αποτυπώνει την προσωπικότητά του και τα ενδιαφέροντά του! Κι αν βγάλει ψύχρα, μία πρακτική ζακέτα hoodie θα τον καλύψει άνετα! Και βέβαια, ένα ζευγάρι αθλητικά όχι μόνο ταιριάζουν με κάθε look, αλλά… αντέχουν και την όποια “ταλαιπωρία” (aka “τρέχω και χοροπηδώ σαν το αγριοκάτσικο”!) αυτά θα υποστούν!

              

               Για τα κορίτσια:

               Οι μικρές μας κυρίες είναι πιθανό να θέλουν να διατηρήσουν και στο σχολείο μία μικρή δόση ισορροπημένης κοκεταρίας όταν το πρόγραμμα της μέρας δεν περιλαμβάνει γυμναστική! Τι καλύτερο και πρακτικό, λοιπόν, από ένα look με ένα πανέμορφο jumpsuit (που κι εμείς τα μεγάλα κορίτσια θα ζηλεύαμε) κι ένα ζευγάρι glitter αθλητικά; Και βέβαια, για παν ενδεχόμενο ένα denim jacket (προσωπικά θα το ήθελα και με ένα κέντημα στην πλάτη!) είναι μία επιλογή πρακτική και όμορφη!

               Και φυσικά, δε θα τα αφήναμε να φύγουν από το σπίτι χωρίς πρώτα να έχουμε περιποιηθεί τα μαλλάκια τους σε μία όμορφη αλογοουρά με τα αγαπημένα λαστιχάκια του Exeis Ena Lastixaki? του One Beauty!    

Exeis ena lastixaki?

               Αν η ενυδάτωση είναι σημαντική για εμάς τους μεγάλους, σκεφτείτε πόσο απαραίτητη είναι για τα παιδιά που σχεδόν όλη τη μέρα κινούνται, τρέχουν, παίζουν… Οπότε δεν ξεχνάμε να βάζουμε κάθε μέρα στο σακίδιό τους κι ένα μπουκαλάκι νερό Θεώνη, το κορυφαίο πολυβραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό, που πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία και με τα Fresh.

            

               Κι επειδή τα παιδιά μας είναι μοναδικά, ας τους κάνουμε κι ένα μικρό δώρο για τη νέα σχολική χρονιά με πολύ… ρυθμό! Ας τους προσφέρουμε το σετ ηχείων Pebbles των Creative Labs είτε τα νέα ακουστικά Aurvana της εταιρείας για τις μέρες που θα θέλουν να ακούνε απερίσπαστα τη μουσική τους από το MP3 player – ή τα smartphones τους για τα πιο μεγάλα παιδιά!

              

               Εμείς εδώ στο The K-Magazine ευχόμαστε γι’ άλλη μία φορά από καρδιάς καλή σχολική χρονιά σε μικρούς και μεγάλους!

You may also like