Το ArGOODaki στηρίζει τα παιδιά του Συλλόγου “ΦΡΟΝΤΙΔΑ” για 19η χρονιά

Το αγαπημένο ArGOODaki των Goody’s Burger House, έρχεται και αυτά τα Χριστούγεννα για 19η φορά, μεταφέροντας το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας. Μας προσκαλεί να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης και φροντίδας. Μας καλεί να στηρίξουμε όλοι μαζί τον Πανελλήνιο Σύλλογο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ»! Έναν σύλλογο που στοχεύει στην ενημέρωση, συμπαράσταση, στήριξη και ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων… για άτομα που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down.

Με τη στήριξη όλων μας, το ArGOODaki θα προσφέρει φέτος απαραίτητο διαγνωστικό και εκπαιδευτικό εξοπλισμό για το Κέντρο Φροντίδας στην Αθήνα. Και όχι μόνο… Αλλά και για την ενίσχυση του έργου των συνεργατών του Συλλόγου σε όλη την Ελλάδα.

Επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki, μπορούμε να επιλέξουμε ταυτόχρονα το δώρο που μας αρέσει ανάμεσα στα φετινά συλλεκτικά αντικείμενα: Τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα, μια κουβέρτα fleece, ένα σετ μπισκοτοδοχείων, back packs σε 3 χρώματα... Αλλά κι ένα χαλάκι παιδικού δωματίου ή ένα μαξιλαράκι για τον αυχένα.

Μπορείς να παραγγείλεις μέσω take away ή delivery στο 18365, στο www.goodysdelivery.gr ή μέσω του Goody’s app το δικό σου ArGOODaki. Γίνε κι εσύ πρωταγωνιστής σε μια εκστρατεία γεμάτη αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

You may also like