Το DEMAK’ UP EXPERT συμβουλεύει για το demaquillage…

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τον σωστό τρόπο για τον καθαρισμό του προσώπου μας από το καθημερινό μακιγιάζ, από την Beauty Expert Ρούλα Σταματοπούλου, σε μια εκδήλωση με πρωταγωνιστή τον ειδικό στο ντεμακιγιάζ, DEMAK’ UP EXPERT!
Για το DEMAK’ UP EXPERT μίλησε στις καλεσμένες δημοσιογράφους η Σεβαστή Κατσαμπούρη, Brand Manager της DEMAK’ UP, εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα και τις καινοτομίες της σειράς προϊόντων με διεθνή παρουσία. Πιο συγκεκριμένα,  η ολοκληρωμένη πρόταση ντεμακιγιάζ DEMAK’ UP EXPERT με την πατέντα της τρισδιάστατης  κυψελωτής υφής από 100% ίνες βαμβακιού – φυσικές και βιοδιασπώμενες, διατίθεται σε oval και στρογγυλούς δίσκους και σε υγρά μαντιλάκια με τη φόρμουλα από έλαια βαμβακιού για τον καθαρισμό ακόμα και του αδιάβροχου μακιγιάζ.

Έχοντας σύμμαχό της τα DEMAK’ UP EXPERT, η Ρούλα Σταματοπούλου, παρουσίασε τα μυστικά του σωστού καθαρισμού και μίλησε για τα λάθη που κάνουμε καθημερινά στην περιποίηση του προσώπου μας. Όπως, την παράλειψη του ντεμακιγιάζ σε καθημερινή βάση και  σε βάθος, που όχι μόνο απομακρύνει τα προϊόντα μακιγιάζ, αλλά και τους ρύπους της ατμόσφαιρας που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης υπογράμμισε τη σημασία του καθαρισμού του προσώπου πρωί και βράδυ, ακόμα κι όταν δεν έχει προηγηθεί μακιγιάζ.

Επειδή όμως όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τα Hot Red Lips, η Ρούλα Σταματοπούλου,με την βοήθεια της μοναδικής Έσθερ Μαστρογιάννη,  μας αποκάλυψε τα μικρά μυστικά για να πετύχουμε το απόλυτο και all time classic γιορτινό κόκκινο κραγιόν!

 

You may also like