Ένα γραφείο διαφορετικό από τα άλλα… στη Νέα Ζηλανδία!

Επιστρέψαμε κι επισήμως στα γραφεία μας, κι αυτή ήταν η αφορμή για να ψάξουμε για εντυπωσιακούς χώρους εργασίας…Φυσικά στην Ελλάδα σπάνια συναντά κανείς κάτι πρωτότυπο, που να ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, κι έτσι “ταξιδεύουμε” μέχρι τη Νέα Ζηλανδία…

Anna_Kidman_NaveyaShowroom21

Το συγκεκριμένο ανήκει στις  Naveya & Sloane, οι οποίες σχεδιάζουν κοσμήματα. Ενας άκρα θηλυκός και κομψός χώρος, που εμπνέει για δημιουργικές σκέψεις και συσκέψεις…

Anna_Kidman_NaveyaShowroom1

Το studio για σχεδιασμό κοσμημάτων φαίνεται να “λειτουργεί”  και ως γραφείο αλλά και ως showroom. Τα υπέροχα πατώματα αλλά και τα υφάσματα για τα έπιπλα έχουν συνδυαστεί με πολύ μοντέρνο τρόπο….

Anna_Kidman_NaveyaShowroom12

Anna_Kidman_NaveyaShowroom15

Το γεγονός ότι έχουν χωρίσει τους χώρους με γυάλινες πόρτες “μεγαλώνει” το γραφείο, επιτρέποντας το φυσικό φως να διαχέεται… ενώ παράλληλα ο καθένας έχει το δικό μέρος για να εργάζεται … Τα μεγάλα φυτά υπενθυμίζουν πόση ομορφιά δίνει αυτό το λίγο “πράσινο”, ακόμα και στο γραφείο.

Anna_Kidman_NaveyaShowroom2

Καλή επιστροφή στα “γραφεία” και σκεφτείτε την επόμενη φορά που θα κάνετε μια αλλαγή στο χώρο εργασίας… να κάνετε κάτι το διαφορετικό!

Πηγή: εδώ

You may also like