Ένα καλοκαίρι γεμάτο αγάπη μας περιμένει από τον Tommy Hilfinger

Summer of Love είναι ο τίτλος της νέας συλλογής Tommy Hilfiger για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2017, εμπνευσμένος από τη δεκαετία του 1960 με λεπτομέρειες από τις ξέγνοιαστες παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας.

Την προηγούμενη εβδομάδα,είχαμε την ευκαιρία να δούμε πρώτοι και σε αποκλειστικότητα από κοντά τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger Spring/Summer 2017,κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής της σε εκπροσώπους των media και fashion bloggers σε μια γιορτή για την αγάπη και την απελευθέρωση της δεκαετίας του 1960: Womenswear, Menswear, Accessories, Footwear, Kids, Hilfiger Denim, Underwear, Tailored καθώς η Hilfiger Collection.

Μεγάλη έκπληξη και θετικά σχόλια προκάλεσε η αποκλειστική και σε embargo παρουσίαση της δεύτερης συλλογής  με brand ambassador τη Gigi Hadid, που θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό τον Φεβρουάριο του 2017 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το top model και fashion icon Gigi Hadid συνεργάζεται ξανά με τον Tommy Hilfiger για να λανσάρει τηδεύτερη συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 με θέμα Summero fL ove. Η συλλεκτική συλλογή, θα περιλαμβάνει κομμάτια της women’s sportswear σειράς, παπούτσια, αξεσουάρ και άρωμα.

Lensed by George Louvaris

Outfits από τηHilfiger Collection SS17 ταξίδεψαν αποκλειστικά στην Αθήνα για τις ανάγκες της παρουσίασης της νέας συλλογής-σε αποκλειστικότητα- καθώς η επίσημη παρουσίασή τους θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2017 στις Ηνωμένες Πολιτείες.Ταυτόχρονα, μέσω ειδικών γυαλιών 3D οι προσκεκλημένοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της εν λόγω συλλογής σαν να βρίσκονται στη μέση της ερήμου στην Καλιφόρνια.

Lensed by George Louvaris

Η σκηνογραφία του χώρου του Tommy Hilfiger showroom παρέπεμπε στη δεκαετία του 1960 με λεπτομέρειες από τις ξέγνοιαστες παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας. Κάκτοι, ηλεκτρικές κιθάρες, ένα εμβληματικό 60’sVW Van αποτέλεσαν το σκηνικό της παρουσίασης της νέας συλλογής. Παράλληλα, όσες προσκεκλημένες το επιθυμούσαν, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν manicure με τη σημαία του brand TommyHilfiger σε σχήμα καρδιάς.Welcome cocktails και γεύσεις εμπνευσμένες από το Summeroflove συμπλήρωναν το παζλ του ταξιδιού την Δυτική ακτή.

Lensed by George Louvaris

Το signature look αποτυπώνει τη χαρά, την αισιοδοξία και την ελευθερία. Πλυμένα denim patchworks, sun-washed παλέτες και άλλα χρηστικά στοιχεία είναι εμπνευσμένα από τις ξέγνοιαστες παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας, ενώ η έμπνευση από τη Savile Row του Λονδίνου προσδίδει μια neat and polished οπτική – με ελεύθερα print, εκτυπώσεις, contrast piping, κλασικά υφάσματα και παιχνιδιάρικα paisleys.

You may also like