Ένα φεστιβάλ με σκοπό στη Θεσσαλονίκη!

αρχείο+λή..H “A21” διοργανώνει ένα φεστιβάλ για την ελευθέρια!  Πολλά και πολύ γνωστά ονόματα στο χώρο της μουσικής, με μεγάλη απήχηση στο κοινό, όπως η Νατάσσα Μποφίλιου και οι LOCOMONDO, μαζί με νέα εξαιρετικά συγκροτήματα, όπως τους KAZOO, τους DISCONNECTED και τη μπάντα του Αλέξανδρου Αντωνίου, συμμετέχουν στο «1ο A21 FREEDOM FEST» που θα γίνει σήμερα ήμερα  Παρασκευή 27/09 και αύριο  Σάββατο 28/09 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 27/09  οι οικοδεσπότες θα είναι οι μοναδικοί LOCOMONDO οι οποίοι θα ρίξουν «βόμβες χαράς» αλλά και ευαισθητοποίησης με τη βοήθεια των ΚΑΖΟΟ και των DISCONNECTED.

Ενώ το Σάββατο 28/09 η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδηςκαι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος θα μας πάρουν μαζί τους στο μαγικό τους ταξίδι. Σε μια μουσική παράσταση γεμάτη φως και συγκίνηση, από το ρεπερτόριο της Νατάσας Μποφίλιου έως σήμερα.

natasa-bofiliou 2013Με το “Πέρασμα των Μάγων” οι τρεις δημιουργοί, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, και προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα βήματά τους.

Φυσικά σκοπός είναι όλοι μαζί να ενώσουν τις φωνές τους, για να ακουστεί παντού πως η Θεσσαλονίκη συμμετέχει ενεργά στον αγώνα ενάντια στο trafficking. Τη βραδιά το Σαββάτο θα ανοίξει ο Αλέξανδρος Αντωνίου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η στήριξη του έργου της Α21 CAMPAIGN (www.a21.gr) και η ενημέρωση του κοινού για το φαινόμενο του trafficking, τους τρόπους προστασίας, και τις ευκαιρίες για εθελοντισμό.

«Επειδή οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι προς πώληση»!!

 

Προπώληση εισιτηρίων:

Εκδοτήρια Πλ. Αριστοτέλους, Πεζόδρομος Καλαμαριάς,  Mediterranean Cosmos,  Αγιολί (Λ. Νίκης 15)

Για την Παρασκευή 27/09: 8 Ευρώ προπώληση, 10 Ευρώ την ημέρα της συναυλίας.

Για το Σάββατο 28/09: 10 Ευρώ προπώληση, 12 Ευρώ την ημέρα της συναυλίας.

Οργάνωση Παραγωγής: STADIUMEVENTS (www.stadiumevents.gr)

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 6944 570 864. 

You may also like