Ένα Studio Yoga μέσα σε ηφαιστειακό κρατήρα 10.000 χρόνων

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Κρυμμένος στην περιοχή της Utah στις Ηνωμένες Πολιτείες, βρίσκεται ένας μυστικός παράδεισος, του οποίου την ύπαρξη μόνο ντόπιοι και ψαγμένοι εξερευνητές γνωρίζουν. Πρόκειται για μία εμπειρία που κάθε φανατικός yogi αλλά και κάθε άνθρωπος που θέλει να προσθέσει μοναδικά βιώματα στο βιογραφικό του, αποζητά να ζήσει, και που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Το Homestead Resort στη μικρή πόλη, Midway, είναι ένα θέρετρο που προσφέρει στους επισκέπτες του την ιδιαίτερη επιλογή να γυμναστούν μέσα σε έναν κρατήρα, τον Homestead Crater, κάνοντας μέχρι και μάθημα yoga πάνω σε paddle board.

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, έχει η ιστορία δημιουργίας του κρατήρα: «Ο κρατήρας δημιουργήθηκε, όταν το χιόνι που έλιωνε στα βουνά Wasatch διέρρευσε βαθιά στη γη. Δύο μίλια κάτω από την επιφάνεια, το εσωτερικό της γης θέρμανε το νερό. Όπως διυλίστηκε προς τα πάνω, πήρε ορυκτά, που ήταν τοποθετημένα στην επιφάνεια – δημιουργώντας τελικά τον σε σχήμα ηφαιστείου ασβεστόλιθο που αποκαλείται The Homestead Crater», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του το Homestead Resort.

Η θερμοκρασία του μεταλλικού νερού που βρίσκεται μέσα στον κρατήρα είναι μόνιμα στους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου, οπότε, ακόμη κι αν κάποιος πέσει από τη σανίδα του, θα απολαύσει ένα ιδιαίτερα ζεστό μπάνιο μέσα στο γεωθερμικό θαύμα.

Το concept είναι ώστε το  Park City YogaAdventures  να καλωσορίζει το κοινό καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε μονόωρα μαθήματα, χωρητικότητας μέχρι 10 συμμετεχόντων τη φορά. Εάν οι επισκέπτες είναι 5-10, το κόστος είναι 75$/άτομο, αν είναι 3-4, 95$/άτομο, ενώ στην περίπτωση που είναι μόνο δύο, η τιμή φτάνει τα 125$ το άτομο. Εκτός από yoga, όμως, ο κρατήρας προσφέρεται για ποικίλες δραστηριότητες, όπως κολύμπι, scubadiving και snorkeling.

 

 

You may also like