Έρχεται νέο album από την Caro Emerald…

Caro_E_1-650x500Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το ντεμπούτο της album ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’, η δημοφιλής ρετρό ερμηνεύτρια από την Ολλανδία, Caro Emerald πρόκειται να κυκλοφορήσει τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο ‘The Shocking Miss Emerald’, η οποία αναμένεται την άνοιξη του 2013.

Πρώτο single μέσα από το δεύτερο album αποτελεί το ‘Tangled Up’, το οποίο ακούστηκε σε πρώτη μετάδοση από διάσημο ραδιοφωνικό σταθμό της Ολλανδίας στις 18 Φεβρουαρίου. Στις 25 Φεβρουαρίου το hip-hop/tango κομμάτι, δημιουργία των Vince Degiorgio, David Schreurs και Guy Chambers , κυκλοφόρησε παγκοσμίως. Το συνοδευτικό βίντεο κλιπ του νέου single γυρίστηκε στο Παρίσι πριν από λίγες μέρες.

Το μουσικό ύφος του ‘The Shocking Miss Emerald’ διαφέρει από τον πρώτο δίσκο, αφού είναι εμπνευσμένο από το στυλ, τον ρομαντισμό, τη φινέτσα και τη νυχτερινή ζωή του Παρισιού. Στο ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’ η Emerald επηρεάστηκε από τον κλασσικό Χολιγουντιανό κινηματογράφο καθώς και τη λάμψη και γοητεία της jazz σκηνής. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά, ξεπέρασε τα 1.3 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ευρώπη, ενώ παρέμεινε στα charts της Ολλανδίας για 30 εβδομάδες και στης Μεγάλης Βρετανίας 9 εβδομάδες στη λίστα με τα δέκα καλύτερα albums και έγινε πλατινένιο.
Το Μάρτιο η Caro Emerald θα πραγματοποιήσει στη Μεγάλη Βρετανία τρεις συναυλίες στο Brighton, το Bournemouth και το Royal Albert Hall. ‘Η Μ.Βρετανία με υποστήριζε πάντα από την αρχή της καριέρας μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να τραγουδήσω στο Royal Albert Hall που ήταν το μεγαλύτερό μου όνειρο’ δηλώνει η Emerald.

Πηγή: http://www.contactmusic.com

You may also like