Έρχεται το 1o Shop & Taste by Lipton Ice Tea & Honey στη Γλυφάδα,από την Ελευθερία Σπυράκη

unnamed     Σήμερα από τις 6 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, 26 καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, οπτικών και περιποίησης “παντρεύονται” με γευστικές προτάσεις αλμυρού – γλυκού – ποτού και σε περιμένουν να ζήσεις από κοντά το πρώτο Shop & Taste by Lipton Ice Tea & Honey.

Η Γλυφάδα καλωσορίζει το πρώτο Shop & Taste event και το Nou-Pou.gr μαζί με το TwinFashion (από τις δίδυμες blogger Ναταλία και Νεφέλη Γεωργαλά) υπόσχονται ένα υπέροχο απόγευμα μόδας και γεύσης. Την όμορφη διοργάνωση συντονίζει η ειδική σε τέτοιου είδους events εταιρία Follow me.  Στόχος των διοργανωτών είναι η περιοχή της Γλυφάδας να αποκτήσει το πρώτο δικό της event μόδας, γεγονός που δεν είχε λάβει χώρα στο παρελθόν στη περιοχή.

Το fashion event όμως θα συνοδεύσουν και οι καλύτερες γευστικές προτάσεις της πόλης, οι οποίες θα δώσουν την δική τους πινελιά στο ήδη εντυπωσιακό γεγονός που θα προκαλέσει αίσθηση στα Νότια προάστια.  Το Soho Soho παίρνει άρωμα Ιταλίας από το Aperitivo, τα οπτικά Kokoris γνωρίζουν την φρεσκάδα του Blender, στο κατάστημα Adidas θα βρεις το Delite. Τα Accesorize και το Inglot θα δροσιστούν από τα   παγωτά Kayak, το Sugar Free μάς συστήνει το Mastiqua, το νέο ανθρακούχο νερό με μαστιχόνερο, τα Zilly και Pinko βουτούν στο frozen yogurt του Yoo Moo. Το ταξίδι στη μόδα και στην γεύση όμως δεν τελειώνει εδώ: στο κατάστημα Panaidis θα λιώσεις στη σοκολάτα των Fresh, στο Wesc θα γνωρίσεις τα λαχταριστά γλυκά Sweet Little Things, στη Boutique Fifty Five θα γευτείς τα πιάτα του εστιατορίου «Ache Egomio»,, στο Frozen Wave θα σου κάνουν παρέα οι δημιουργίες του εστιατορίου «Vincenzo», στο «Loft» θα πιεις cocktail από το Partners και στο Zinas ετοιμάσου να δοκιμάσεις τις δημιουργίες του club-restaurant «Μικρό» της οδού Κύπρου.

Αυτές και πολλές άλλες γνωστές αλυσίδες brands, θα πάρουν μέρος στο μεγάλο πάρτι της μόδας που θα πραγματοποιηθεί στους δρόμους της καλοκαιρινής Γλυφάδας! Εσείς θα λείπετε;

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ελευθερία Σπυράκη, πατήστε εδώ 

You may also like