Έφτασε το teaser trailer του “A Quiet Place II” (+ video)

Το “A Quiet Place” ήταν μία από τις ταινίες τρόμου που το 2018 καθήλωσαν κοινό και κριτικούς και για όλους τους σωστούς λόγους – κυρίως επειδή στο “A Quiet Place” ο παραμικρός θόρυβος μπορεί πραγματικά να σε σκοτώσει! Όταν, λοιπόν, ανακοινώθηκε πως ένα sequel έχει αποφασιστεί, όλοι μας περιμέναμε πώς και πώς για το τι περιμένει την οικογένεια Abbott. Γι’ αυτό και τώρα μπορούμε να μιλάμε για το teaser trailer που οπωσδήποτε μας εξάπτει την περιέργεια!

               Το διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων video, παρακολουθούμε την Evelyn Abbott (Emily Blunt) να περπατάει ξυπόλητη στο δάσος μαζί με τα παιδιά της και, κατά πώς όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να κάνει ένα βήμα που, κυριολεκτικά και μεταφορικά θα κάνει θόρυβο. Κι όσοι έχουμε ήδη δει την πρώτη ταινία, αντιλαμβανόμαστε πως μοιάζει σα… να παίζει με τη φωτιά!

               Αν κι ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την πλοκή του sequel, κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα διευρυνθεί πέρα από τα περίχωρα όπου έχησε τον τρόμο η οικογένεια Abbott, ενώ παράλληλα θα υπάρξει μία ιδιαίτερη εστίαση στα εξωγήινα πλάσματα που αντιδρούν θανάσιμα στον ελάχιστο ήχο. Ωστόσο, η συνταγή παραμένει, καθώς ο John Krasinski υπογράφειτ ο σενάριο της νέας ταινίας και κρατά και τα ηνία της σκηνοθεσίας, ενώ στα νέα πρόσωπα εντάσσονται οι Djimon Hounsou και Cillian Murphy.

               To επίσημο trailer της ταινίας αναμένεται την Πρωτοχρονιά ενώ η ταινίαφτάνει στις σκοτεινές αίθουσες την άνοιξη του 2020.

               Shhhh…. Θα γίνει χαμός!

               Πηγή: Empire

You may also like