Αγαπάμε Vans και τη νέα της καμπάνια πιο πολύ!

Και ποιος δεν έχει φορέσει τα πιο άνετα σκεϊτάδικα παπούτσια έστω μία φορά… που βέβαια αν τα φορέσεις μία σαιζόν τα  θέλεις και τις επόμενες και τις παραεπόμενες!

Κάπως έτσι έφτασε η Vans να γιορτάζει τα 50 της χρόνια και μας παρουσιάζει τη νέα digital παγκόσμια καμπάνια της με τίτλο:   This Is Off The Wall. Αφού μας υπενθύμισε  την πλούσια κληρονομιά του brand, αλλά και ευχαρίστησε την πολυετή αφοσίωση και αγάπη του κόσμου προς το brand, η καμπάνια του 2017 επικεντρώνεται στη δημιουργική έκφραση, η οποία αποτελεί και την καρδιά και τον πυρήνα της Vans, ο οποίος είναι η «Off The Wall» κουλτούρα.

Η Vans δημιούργησε μια digital καμπάνια στην οποία χρησιμοποιεί ένα εύρος από τεχνικές ταινίας, από το slow motion μέχρι το time-lapse, εστιάζοντας στις δημιουργικές προσπάθειες που έχουν γίνει σε αθλήματα δράσης, στην τέχνη, τη μουσική και την κουλτούρα του δρόμου, τομείς που προασπίζει και υποστηρίζει η Vans. Στόχος της καμπάνιας είναι να αναδειχθεί το εύρος των δραστηριοτήτων, αλλά και των πεποιθήσεων που ορίζουν τη σημασία της φράσης Off The Wall.

Η ουσία του Off The Wall αναδεικνύεται μέσα από ένα διαφορετικό σύνολο πρεσβευτών, οι οποίοι προβάλλονται τόσο σε ένα hero montage, αλλά και σε μία σειρά από μικρότερα σποτ.

You may also like