“Ανακαλύψτε τον Κόσμο” μέσα από τον Όμιλο Banyan Tree

Με αφορμή την 27η επέτειό του, ο Όμιλος Banyan Tree καλεί τους ταξιδιώτες να “Ανακαλύψουν ξανά τον Κόσμο” (Rediscover the World”). Στόχος; Να προετοιμαστούν για τις πολυπόθητες διακοπές τους. Καθώς οι προορισμοί ανά τον κόσμο υποδέχονται και πάλι τους επισκέπτες τους, η Banyan Tree προσφέρει exclusive πακέτα αναβάθμισης αξίας έως και 50% της αξίας κράτησης του δωματίου ανά διανυκτέρευση σε όλο τον κόσμο έως τις 15 Οκτωβρίου. Είτε πρόκειται για πίστωση για χρήση σε εστιατόρια και bars ή υπηρεσίες ευεξίας… Είτε για δωρεάν αναβάθμιση σε σουίτα, μοναδικές εκπτώσεις και giveaways διατίθενται σε ένα πλήθος ξενοδοχείων από το portfolio του Ομίλου για τον εορτασμό της επετείου του με παλιούς και νέους επισκέπτες.

Από την ίδρυσή του το 1994, ο Όμιλος Banyan Tree υπερασπίστηκε τις θεμελιώδεις αξίες του, αυτές της βιωσιμότητας και της ευημερίας. Ξεκίνησε από μια ιδιοκτησία και φτάνοντας σήμερα σε ένα πολυποίκιλο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, resorts, spa, καταστημάτων και γηπέδων golf σε 22 χώρες στον κόσμο. Όλα αυτά συνυπάρχουν σε αρμονία με τη φύση και τις ακμάζουσες κοινότητες που τα φιλοξενούν.

Το πρόγραμμα “Rediscover the World” καλεί τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν ανανεωμένες εμπειρίες και τα δώρα που επιφυλάσσει το ταξίδι. Καθένα από τα ξενοδοχεία και resorts του Ομίλου έχει δημιουργήσει μια σειρά από βιωματικές εμπειρίες με τοπικό χαρακτήρα. Για παράδειγμα ένα ειδυλλιακό απογευματινό τσάι πάνω σε ένα παραδοσιακό σκάφος “Jiang Nan” κατά μήκος του Xixi National Wetlands Park στο Banyan Tree Hang-zhou… Ή παραδοσιακές θεραπείες spa στα εμβληματικά pavilions του Banyan Tree Phuket… Ή ακόμα συναρπαστικές εκδρομές ψαρέματος στο λυκόφως στο Angsana Ihuru ή στο Banyan Tree Vabbinfaru.

Τα κυριότερα σημεία της προσφοράς περιλαμβάνουν:

1. Αναβαθμίστε τις γαστρονομικές εμπειρίες σας. Απολαύστε έκπτωση στα εστιατόρια και bars κάθε ξενοδοχείου καθώς ανακαλύπτετε εκ νέου τη γαστρονομική εμπειρία του τόπου σας … Ή τις κουζίνες που περιμένατε να δοκιμάσετε καθώς οι χώρες ανοίγουν τα σύνορα τους.

2. Αναβαθμίστε την ευεξία σας. Ανακαλύψτε και πάλι την ευεξία με οφέλη στις signature θεραπείες μασάζ της Banyan Tree… Ή ζήστε την εμπειρία στο σπίτι με τα προϊόντα από την Gallery . Απολαύστε δωρεάν αποστολή στο σπίτι και αύξηση πόντων κατά 1,5 φορά κατά τη διάρκεια της προσφοράς.

3. Αναβαθμίστε την ξεκούραση και τη διασκέδαση.Αναβαθμίστε τη διαμονή σας σε μια ιδιωτική βίλα με θέα στη θάλασσα ή επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Απολαύστε μοναδικά προνόμια ανακαλύπτοντας εκ νέου για διασκεδαστικές εμπειρίες και δραστηριότητες όπως εκδρομές με σκάφος, καταδύσεις, γκολφ και πολλά ακόμα.

Εξερευνήστε τα δώρα που σας αξίζουν με πολυάριθμες προσφορές σε όλο το ποικίλο χαρτοφυλάκιο των brands του Oμίλου Banyan Tree. Κάντε κράτηση τώρα μέσω του angsana.com έως τις 15 Οκτωβρίου 2021.

You may also like