Συμβουλές μακιγιάζ για μετά το καλοκαίρι

Τα κορίτσια όταν μπαίνουν στην εφηβεία αισθάνονται την ανάγκη να αρχίσουν να πειραματίζονται με το μακιγιάζ. Είναι τάση ή η επιθυμία για κάτι διαφορετικό; Ίσως δηλώνει την ενηλικίωση μερικές φορές.. Η αλήθεια είναι πως σήμερα οι κοπέλες αρχίζουν να βάφονται σε αρκετά μικρότερη ηλικία δηλώνοντας με έμφαση τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα. Γιατί μας αρέσει να βαφόμαστε και ποια είναι τα μυστικά που χρειάζεται να προσέξουμε ώστε να μην φαινόμαστε κουρασμένες; Μερικά beauty tips ώστε να το μακιγιάζ να μην φαίνεται λάθος αλλά αντιθέτως να αναδεικνύει την φυσική μας ομορφιά.

Eyeliner

  Είναι αρκετά βολικό αλλά συγχρόνως και παγίδα … Με τον ιδρώτα να κυλά, το συστήνουμε μόνο για βραδιές με ξηρασία, λόγω του ότι γίνεται συνήθως ένα αποτύπωμα στο καπάκι του βλεφάρου. Ένα water proof eyeliner όμως, θα σου δώσει την ικανοποίηση που χρειάζεσαι αν είσαι λάτρης του και δεν θέλεις να αλλάξεις στυλ. Το Stylo Yeux Waterproof της Chanel θα ανταμείψει τις προσπάθειες σου σε long run νύχτες! Η καλύτερη συμβουλή είναι να το φορέσεις με ανοιχτά τα μάτια ώστε να διορθώσεις άμεσα τα κενά τα οποία μπορούν να υπάρχουν ή ατέλειες στο σχεδιασμό της γραμμής. Δεν είναι τόσο σημαντικό η γραμμή να είναι ολόισια όταν κλείνεις τα μάτια, αλλά να τους δίνει όμορφο σχήμα και να τα κάνει να φαίνονται πιο μεγάλα…

Bronze look

Δεν είναι τυχαίο που έχει καθιερωθεί το πιο hot look και για μετά το καλοκαίρι. Ζεστές bronze αποχρώσεις από την παλέτα 5 Couleurs Couture Cruise 2022 του οίκου Dior θα  ταιριάξουν σε όλες τις γυναίκες  με το χρώμα που πήραν από τον ήλιο. Μεταλλικές ή μη είναι κατάλληλες, αφού αναδεικνύει ένα υγιές χρώμα στην επιδερμίδα  χωρίς αρκετή προσπάθεια. Χρυσοκίτρινές ή χάλκινες αποχρώσεις ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας, χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα. Μην υπερβάλετε με τις ποσότητες… αλλά κινηθείτε συντηρητικά.

Χείλη και νύχια

Τα χείλη επιλέγουμε να τα διατηρούμε φυσικά με το γκλος Dior Addict Lip Glow Universal Clear, ενώ τα νύχια είναι επίσης διακριτικά με το βερνίκι Dior 108 Muguet. Κρατάμε ισορροπίες και απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα καθώς κοιταζόμαστε στον καθρέφτη μας..

Βαφόμαστε σημαίνει έχουμε καλή διάθεση, ότι θέλουμε να λάμπουμε και να αισθανόμαστε όμορφες!

Featured image: instagram.com/@emilisindlev

You may also like