Ανακαλύψτε το MyWalk.in

“Σήμερα εγκαινίασα επισήμως το νέο, διαδικτυακό κατάστημά μου, MyWalk.in

Έχει περάσει ενάμισι χρόνος από τότε που αποφάσισα να υλοποιήσω αυτή την ιδέα ενός online καταστήματος με μοντέρνα ευρήματα. Παρόλο που ο στόχος μου ήταν η δημοσιογραφία, πάντα μου άρεσε το styling και ονειρεύτηκα αρκετές φορές να αποκτήσω το δικό μου shop.

Δεν είχα, φυσικά, την οικονομική και χρονική δυνατότητα να ‘ανοίξω’ μαγαζί και εκεί ‘γεννήθηκε’ η ιδέα του online shop. Επιθυμώ να μοιραστώ το πάθος και την αγάπη μου για τη μόδα μαζί σας. Θέλω να σας προσφέρω τους μικρούς θησαυρούς που υπάρχουν στην ντουλάπα μου. Το κατάστημα θα είναι μια μεγάλη walk-in ντουλάπα, γεμάτη εκπληκτικά ρούχα και αξεσουάρ, έτσι όπως πάντα ονειρευόμουν.

Για τη δημιουργία του walk-in (Closet Gagnon) , επικοινώνησα με τον David Gagnon για να σχεδιάσει την ονειρεμένη, tailor-made ντουλάπα.

Μετά από δύο εβδομάδες, η ντουλάπα μου ήταν έτοιμη μέσα σε μια μέρα. Παραδέχομαι ότι εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα, την ποιότητα των υλικών καθώς επίσης και την ευκολία της εγκατάστασης.

Ήθελα οι επισκέπτες του site να αισθανθούν την vintage ατμόσφαιρα στην είσοδο της ντουλάπας. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Νέα Υόρκη, βρήκα τις τέλειες καρέκλες στο ‘Housing Works’…

Έχω και συλλογή από κούκλες Bratz, ντυμένες από τη Marie Saint Pierre!

Τώρα που δημοσίευσα τις φωτογραφίες του walk-in, σας προσκαλώ για μια διαδικτυακή βόλτα στο κατάστημα. Παρακάτω υπάρχει ένα δείγμα του τι μπορείτε να βρείτε…

Lolitta Dandoy

Ποτέ στη ζωή μου δεν μπήκα σε τέτοιο πειρασμό να σας ρωτήσω ‘Πώς σας φαίνεται?’ Θα με κάνετε ευτυχισμένη, αν μου δίνατε τη γνώμη σας. Περιμένω νέα σας!
Lolitta xx ”

Πηγή:http://fashioniseverywhere.com

You may also like