Αντιμετωπίζουμε τα σπυράκια, όπως τα μοντέλα!

Όταν σκεφτόμαστε τα μοντέλα στις ανά τον κόσμο εβδομάδες μόδας, αυτό που μας έρχεται στο μυαλό, είναι τέλεια μαλλιά και άψογο δέρμα. Η αλήθεια είναι ότι ενώ η δουλειά τους είναι να φαίνονται όμορφα και αψεγάδιαστα, τα μοντέλα είναι τόσο ανθρώπινα όσο και εμείς. Τα μαλλιά τους φριζάρουν, έχουν bad hair days και παίρνουν βάρος στις διακοπές και τις γιορτές, όπως όλοι οι άνθρωποι. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα τρικ ομορφιάς των διεθνών μοντέλων, όταν παλεύουν με σπυράκια λίγο πριν τη μεγάλη ημέρα.

Ο σωστός καθαρισμός του προσώπου τους μέρα και νύχτα είναι το βήμα που ακολουθούν όλες τους ευλαβικά. Ένα δέρμα στο οποίο δεν υπάρχουν μικρόβια και βακτήρια, μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα σε οποιαδήποτε θεραπεία.

 #1 Τα τοπικά επιθέματα για τα σπυράκια μπορούν να μειώσουν τον όγκο και να τα ξεράνουν. Πράγμα που σημαίνει γρηγορότερη ανακούφιση. Μοναδικό, υπεραπορροφητικό, διάφανο αυτοκόλλητο για την άμεση αντιμετώπιση της ακμής. Αδιάβροχο 100%, μαλακό, απαλό και πάρα πολύ λεπτό, σχεδόν αόρατο, τοποθετείται επάνω στο σπυράκι σαν δεύτερο δέρμα και προσαρμόζεται στις πτυχώσεις του.

#2 Υγιές ξεκίνημα για το εφηβικό δέρμα. Θεραπεύστε το νεότερο δέρμα με τάση για ακμή. Ισχυρά ενεργά συστατικά και καταπραϋντικά βότανα σας προσφέρουν το πιο καθαρό και υγιές δέρμα που είχατε ποτέ. Η σειρά Clear Start σχεδιάστηκε από ειδικούς που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος της dermalogica, η οποία άλλαξε τον τρόπο φροντίδας του δέρματος για περισσότερα από 27 χρόνια.

#3 Η drying lotion της Mario Badescu όντως δουλεύει και έχει τρομερά αποτελέσματα. Πρόκειται για το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Περιέχει calamine και σαλυκιλικό οξύ που ξηραίνουν και θεραπεύουν τα σπυράκια γρήγορα, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εξαιρετικό για τοπική χρήση.

#4 Το έλαιο από το τσαγιόδεντρο, είναι ένα ακόμα διαχρονικό τρικ για τα σπυράκια. Σας προτείνουμε το Tea Tree Organic Essential Oil της Niehl’s Yard Remedies. Απόσταγμα από τον ατμό των φύλλων του τεϊόδεντρου. Έχει διεγερτικές και ιαματικές ιδιότητες, αντισηπτική και συσταλτική δράση. Σε μείγμα, «δένει» όμορφα με τον ευκάλυπτο, τη λεβάντα και το λεμόνι.

#5 Η The Intensive Revitalizing Mask της La Mer είναι μια δυναμική κρεμώδης μάσκα που εισχωρεί άμεσα στο δέρμα προσφέροντας νεανική όψη. Ισχυρά αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία κατά των επιπτώσεων της γήρανσης που οφείλεται στο στρες και τη ρύπανση. Σε 8 λεπτά, το δέρμα αποκτά υγιή και φρέσκια όψη, καθώς δέχεται τις θρυλικές θεραπευτικές δυνάμεις του Miracle Broth.

Lat but not least…Χάρη στη μοναδική τους γνώση σχετικά με τη φυσιολογία του δέρματος, τα Εργαστήρια La Roche-Posayδημιούργησαν τη δερματολογική σειρά ΕFFACLARπου προσφέρει μια εξειδικευμένη λύση για κάθε τύπο λιπαρού δέρματος. Εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με βέλτιστη ανοχή για κάθε πρόβλημα του λιπαρού δέρματος: σοβαρές ατέλειες, φραγμένοι πόροι, έντονη λιπαρότητα, ξηρότητα λόγω ερεθιστικών φαρμακευτικών αγωγών.

You may also like