Απαλά χέρια ακόμα και τον χειμώνα

Δεν προσφέρουμε πάντα στα χέρια μας την προσοχή που τους αξίζουν. Κάτι που μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά απαραίτητο το χειμώνα, όταν ο κρύος καιρός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σκληρός μαζί τους, μιας και εκτίθενται στις εξωτερικές ακραίες συνθήκες. Η τακτική εφαρμογή της κρέμα χεριών είναι απαραίτητη, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά, πως δεν είναι εφικτή. Γιατί λοιπόν να μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τα λάδια του σώματος στα χέρια σας; Σε τελική ανάλυση, τα λάδια είναι εξαιρετικής ενυδατικής σημασίας και μπορούν να μας απαλλάξουν όχι μόνο από την ξηροδερμία αλλά και από τα σκληρά και αντιαισθητικά πετσάκια που περιβάλλουν τα νύχια μας.

Με τη βοήθεια αυτών των θρεπτικών προϊόντων, τα χέρια και η επιδερμίδα μας, θα παραμείνουν ενυδατωμένα σε βάθος, όλο το χειμώνα. Χρησιμοποιήστε τα μόνα τους ή αναμείξτε τα με τις κρέμες χεριών που ήδη χρησιμοποιείτε για έξτρα ενυδάτωση.

  1. To Ultra Moisture Body Oil της σειράς Moroccan Rose Otto από τη REN είναι λάδι σώματος, σχεδιασμένο ώστε να ενυδατώνει βαθιά και να σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα, χαρίζοντάς του μεταξένια υφή, υγεία και λάμψη.
  1. Πλούσιο έλαιο σώματος με περισσότερο από 50% καθαρό αμυγδαλέλαιο και έλαιο καμελίνας, πλούσιο σε Ω3 και 6 λιπαρά οξέα, για βαθιά ενυδάτωση και ταυτόχρονη συσφιγκτική δράση στην επιδερμίδα.
  1. Πλούσιο, εύκολα απορροφήσιμο και με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες, το Λάδι Jojoba δρα απαλά αποσυμφορίζοντας τους πόρους, ενώ καθαρίζει το δέρμα κατά τη διάρκεια του μασάζ. Μιμείται το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος. Το λάδι Jojoba έχει υψηλή απορροφησιμότητα, είναι ιδιαίτερα προστατευτικό και με εξαιρετικές ενυδατικές και απαλυντικές ιδιότητες.
  1. Το ξηρό λάδι Monoi Dry Oil τυλίγει την επιδερμίδα με ένα πλούσιο μεταξένιο πέπλο, αφήνοντας τη απαλή και διακριτικά αρωματισμένη. Τα μαλλιά είναι απαλά και δυνατά. Δεν αφήνει κολλώδη ή λιπαρά υπολείμματα, απορροφάται γρήγορα  και ενυδατώνει.
  1. Προσφέρει εντατική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, θρέφει, δίνει λάμψη, καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Αποτελείται από ένα μείγμα φυτικών ελαίων και λιποδιαλυτών δραστικών που εξασφαλίζει πλούσια δράση, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

You may also like