Αποχαιρετίστε τις ρυτίδες με τα καθαριστικά προσώπου

Αποποίηση ευθυνών: Ακόμα και το καλύτερο καθαριστικό δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω και να πάρει τις ρυτίδες μακριά. Και όλοι γνωρίζουμε ότι με το να χρησιμοποιούμε SPF καθημερινά, αποκτούμε ασπίδα απέναντι σε αυτές τις λεπτές γραμμές που σχηματίζονται γύρω από τα μάτια ας και το στόμα μας. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να μάθετε σχετικά με το γιατί τα καθαριστικά είναι το κλειδί για την αντιγήρανση. Όταν δεν αφαιρείτε το μακιγιάζ σας και τους καθημερινούς ρύπους από το πρόσωπό σας, το δέρμα σας στεγνώνει και οποιοδήποτε skincare, δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει αυτό που υπόσχεται.

Ο χρυσός κανόνας, είναι πως το δέρμα μας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καθαρότερο, πριν προβούμε σε οποιαδήποτε θεραπεία του. Για να μην αναφέρουμε, το γεγονός πως το μακιγιάζ που δεν αφαιρείται επαρκώς και καθημερινά, έχει την τάση να απορροφάει το φυσικό μας κολλαγόνο σαν σφουγγάρι.

Όλα αυτά σημαίνουν, φυσικά, ότι ο καθαρισμός είναι υψίστης σημασίας για να έχουμε ένα υπέροχο δέρμα. Εντάξει, γνωρίζουμε πως ο χρόνος είναι αμείλικτος, και δεν θα υποχωρήσει απλώς και μόνο επειδή εφαρμόζουμε μερικές κρέμες. Αλλά δεν θα λέγαμε όχι, στην οποιαδήποτε παράταση, σωστά;

1. Εάν ταλαιπωρήστε από ακμή ή είστε επιρρεπείς σε διάφορα δερματολογικά ξεσπάσματα, θέλετε ένα προϊόν που θα φροντίσει σωστά το δέρμα σας. Αυτό το καθαριστικό, από τον Mario Badescu περιέχει γλυκολικό οξύ για να διασπάσει τη συσσώρευση από την επιφάνεια του δέρματος και να δώσει έναν ήπιο αποχρωματισμό. Να θυμάστε όμως, πως πρέπει να το χρησιμοποιείτε μέχρι τρεις φορές την εβδομάδα.

2. Γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει απαλά από την επιδερμίδα του προσώπου ρύπους και μακιγιάζ, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και χαρίζει άνεση και απαλότητα. Το βιολογικό έλαιο ελιάς και το έλαιο αμυγδάλου προσφέρουν καθαρισμό και ντεμακιγιάζ ενώ παρέχουν στην επιδερμίδα βιταμίνες και λιπίδια. Το βιολογικό μέλι ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Το βιολογικό αιθέριο έλαιο Πορτοκάλι τονώνει την επιδερμίδα και προσφέρει λάμψη και αναζωογόνηση. Τα βιολογικά αιθέρια έλαια Λεβάντα, Νέρολι και Γεράνι καταπραΰνουν, ενυδατώνουν, επουλώνουν και χαρίζουν ελαστικότητα. Η APIVITA αντικαθιστά το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση.

3.Ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν για τον καθαρισμό του προσώπου, είναι αυτό που βλέπετε της Kiehl’s,  το οποίο απομακρύνει τους ρύπους και το σμήγμα, χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα- για αυτό και είναι ιδανικό ακόμα και για ευαίσθητους τύπους δέρματος. Η κρεμώδης gel φόρμουλά του ενεργοποιείται με το νερό και μεταμορφώνεται σε ένα πλούσιο αφρό που αναζωογονεί στη στιγμή το πρόσωπο.

You may also like