Ας γνωρίσουμε τα νέα αντηλιακά της Vichy για το 2020

Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε τα αντηλιακά μας για το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα τα ιδανικά για τον κάθε τύπο επιδερμίδας. Φέτος, η Vichy πρωτοπορεί με τα προϊόντα της, αλλά θέλοντας να κάνει πιο διαδκεδαστικές τις στιγμές μας στην θάλασσα μάς παρουσιάζει και τα Vichy Gif Stickers.

Η Vichy είναι σύμμαχος στις πιο ανέμελες στιγμές πάντα με πρωτοποριακές ιδέες παρουσιάζοντας στο Instagram περιβάλλον, τα νέα Vichy Gif Stickers εμπνευσμένα από τα μοναδικά προϊόντα αντιηλιακής προστασίας της σειράς Capital Soleil.

Τα Gif Stickers θα συντροφεύσουν τις καλοκαιρινές στιγμές και θα δώσουν μια πιο διασκεδαστική πινελιά στις δημιουργικές φωτογραφίες που θα δημιουργηθούν.

Η διαδικασία ανεύρεσης τους  είναι απλή:

  • Μέσα από το Instagram, αναζητείστε τα Gif Stickers με τις λέξεις “Vichy” ή “Vichy Greece” 

Τα Vichy Stickers μπορείτε να τα δείτε εδώ: https://giphy.com/search/vichy-greece-stickers

Λίγα λόγια για την αντιηλιακή σειρά της Vichy :

SUNCARE WITH SKINCARE BENEFITS

H αντηλιακή σειρά Capital Soleil της VICHY συνδυάζει την δερματολογική εξειδίκευση με κορυφαία αισθητηριακή απόλαυση, ενισχύοντας την υγεία, την ομορφιά και τη ζωντάνια της επιδερμίδας! H VICHY εξειδικεύεται στη μελέτη των επιπτώσεων του εκθεσιώματος στην επιδερμίδα. Το εκθεσίωμα αποτελεί το σύνολο των εξωγενών και ενδογενών παραγόντων (εκτός του γονιδιώματος) που επιδρούν κι επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας.

Η VICHY παρουσιάζει την εξειδικευμένη σειρά αντηλιακών νέας γενιάς Capital Soleil, που συνδυάζει προστασία, διόρθωση και πρόληψη μελλοντικών βλαβών.

NEO CAPITAL SOLEIL SPF 50+ | Kατά της λιπαρότητας

Αποτελεί την απόλυτη καινοτομία για το 2020 και υπόσχεται να εξυγιάνει σε βάθος την επιδερμίδα και να την ενδυναμώσει ενάντια στους παράγοντες που επιδεινώνουν τη λιπαρότητα, όπως οι ακτίνες UV, η ρύπανση και το οξειδωτικό στρες. Με βασικό συστατικό την πράσινο άργιλο, απορροφά τη λιπαρότητα και εξυγιάνει την επιδερμίδα. Επιπλέον η Vichy  έχει ενσωματώσει την πρωτοποριακή τεχνολογία OIL TRAP για ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος και ματ αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (έως και 12 ώρες). Τέλος, η σύνθεσή του είναι πλούσια σε Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό της Vichy και εκχύλισμα Bifidus, που ενδυναμώνουν τον επιδερμιδικό φραγμό και μειώνουν την ευαισθησία της επιδερμίδας.

CAPITAL SOLEIL SPF 50+ | Κατά των ρυτίδων

Το καινοτόμο αντηλιακό Capital Soleil SPF50 – Κατά των ρυτίδων συνδυάζει την αντηλιακή προστασία με ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη διόρθωση των ρυτίδων που προκαλούνται από τον ήλιο και στην επαναφορά της ελαστικότητας και της λάμψης στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, Camu Camu και βιταμίνη Ε για καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, αύξηση της ελαστικότητας και προστασία ενάντια στους παράγοντες εκθεσιώματος. Η υφή του απορροφάται άμεσα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα.

CAPITAL SOLEIL SPF 50+ | Κατά των κηλίδων

Εξειδικευμένο αντηλιακό ευρέος φάσματος με χρώμα, για δράση κατά των δυσχρωμιών και πρόληψη της επανεμφάνισής τους. Χαρίζει ομοιογενή χρωματικό τόνο χάρη στις μεταλλικές χρωστικές υψηλής καθαρότητας κι έχει ματ τελείωμα. Η σύνθεσή του είναι  εμπλουτισμένη με Phe-Resorcinol, ένα δραστικό συστατικό που διορθώνει τις κηλίδες και με Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό της Vichy που ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΝΕΡΑ

Καινοτόμα σύνθεση διφασικών αντηλιακών νερών. Αντηλιακή προστασία με ευρέος φάσματος σύστημα UV φίλτρων και φυσικά δραστικά συστατικά, με μοναδική, καινοτόμα υφή! Διαθέσιμα σε SPF30 & SPF50. Μια υπέροχη αναλογία «ελαιώδους» και «υδάτινης» φάσης στη σύνθεση προσφέρει άψογο και αόρατο αποτέλεσμα. Ανακινούμε δυνατά το μπουκάλι, ώστε οι δύο φάσεις να αναμειχθούν δημιουργώντας μια υφή απίστευτα ανάλαφρη, υπέροχα δροσερή και εξαιρετικά αποτελεσματική. Χάρη στην ειδική αντλία του μπουκαλιού, διαχέονται 1.000.000 σταγόνες σε κάθε εφαρμογή, δηλαδή 17 φορές περισσότερο από ένα κλασικό σπρέι, ενώ η σύνθεση παραμένει λεπτόρρευστη, αέρινη, και εντελώς διάφανη. Το πιο σημαντικό, τα φίλτρα διαχέονται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία

Εξειδίκευση VICHY Επιστημονικότητα Καλλυντική ευχαρίστηση Ασφάλεια

> ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

> ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

> ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

> ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΝΟΧΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ,ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ

> ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

You may also like