Ασιατικά beauty trends…που θα σας ξαφνιάζουν!, από την Κατερίνα Σαρμονικά

asian beautyΤρία προϊόντα που κυκλοφορούν και απευθύνονται στο ασιατικό αγοραστικό κοινό, μου έκαναν εντύπωση για την πρωτοτυπία τους (σε σύγκριση των δικών μας αναγκών άρα και αγοραστικών προϊόντων) και σας τα παρουσιάζω παρακάτω.

Πολύ περισσότερο στον ανατολικό παρά στον δυτικό κόσμο (!) οι γυναίκες προσέχουν την επιδερμίδα τους ώστε να φαίνεται και να είναι υγιής. Έχουν κατάλευκα δέρματα και κάνουν τα πάντα για να τα διατηρήσουν. Άλλωστε είναι ένδειξη αγνότητας και υψηλού βιοτικού επίπεδου (βλέπε το μακιγιάζ της Γκέισας).

 

 

Η ηλιοκαμένη όψη είναι δείγμα κακουχίες, κούρασης και όχι της μόδας όπως σε εμάς.

Face kini‏Έτσι, στα πλαίσια της ηλιοπροστασίας, δημιούργησαν το “face-kini” , μια μάσκα κατασκευασμένη από αδιάβροχο ελαστικό ύφασμα,που καλύπτει όλο το κεφάλι-πρόσωπο, με οπές μόνο στα ματιά-μύτη-στόμα. Την φοράνε σε συνδυασμό με ολόσωμη μαγιό ώστε να προστατεύονται ολοκληρωτικά από τις βλαβερές UV ακτίνες αλλάξει από τις μέδουσες, τσούχτρες της θάλασσας.

 

 

 

 

nose pincherΩστόσο δυο ακόμα προϊόντα έρχονται να βοηθήσουν όσες θέλουν να τελειοποιήσουν τα χαρακτηριστικά τους, πριν προβούν σε πλαστικές επεμβάσεις. Όσες ονειρεύονται λεπτή κ ελαφρός ανορθωμένη μυτούλα το “Nose Pincher” υπόσχεται να το πραγματοποιήσει μόλις σε λίγες μέρες καθημερινής χρήσης. Πρόκειται για ένα από τα top προϊόντα ομορφιά στην Ιαπωνία. Στην ουσία είναι ένα μανταλάκι σιλικόνης, το οποίο “κλείνει” πιέζοντας τα πτερύγια της μύτης και επιτυγχάνει έτσι το πολυπόθητο (!) αποτέλεσμα.

 

 

 

mouth slimmerΤο χαμόγελο της Julia Roberts το ξέρετε… Μήπως αυτό να ήταν το πρότυπο και το ζητούμενο στη δημιουργία του “Mouth Slimmer“; Δεν ξέρω πόσο άνετο μπορεί να είναι, αλλά φορώντας το, διατείνονται οι μύες γύρω απο τα χείλη και έτσι (πιθανόν) επέρχεται και το αποτέλεσμα των λεπτών και μακρύτερων χειλιών.

Για να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν ακόμα για χάρη της γυναικείας ματαιοδοξίας….!

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την Κατερίνα Σαρμονικά μπορείτε να  διαβάσετε εδώ και να κάνετε Like στην σελίδα της στο facebook

You may also like